פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים שלוםיש לי עכבר שקוף וחמודי ואני רוצה לקנות לד RGB ולשים לו אחת בגולה מה אני צריך לקנות חוץ מהלד הזה ?הוא מחליף צבעים ישירות שמקבל מתח או שמא אני צריך ג'וק מיתנדנד או משהו ?תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אני לא יודע למה אתה מתכווןישנם 2 סוגים של לדים מסוג RGB1. לד שמחליף צבעים אקראית2. לד המגיע עם 3 קטודות ואנודה אחת, כך שאתה יכול להתחבר לצבע מסויים מתוך השלוש..אני מניח שאתה רוצה את האופציה הראשונה, צורת החיבור שלו היא רגילה לחלוטין, הבקר המיקרו הפנימי כבר עושה לבד את ההחלפה בין הצבעים, יש לך אנודה וקטודה אחת, אתה מחבר אותם כמו כל לד, כמובן שנגד עדיין בגדר חובהלצערי, לא נתקלתי בלדים שכאלו בארץ, הלד היחיד שראיתי מהסוג הזה "שייך" לחבר הפורום DIMAX, שאיתו ביצעתי הזמנה מLSDIODES לפני שנים מספר
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר אז מה אתה אומרלא אוכל למצוא כאלה כארץ ?אני צריך ממש 3-4 לא יותר ..וכם אני רוצה את האופציה הראשונה שהוא מחליף לבד צבעים עם אנודה אחת וקתודה אחת ..
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים תזמין מהאתר שהוא אמר אתר מעולה ומשלוח לארץ רק 2 $ ויש שם מבחר עצום של לדיםמומלץ...עידו
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים תמצא משהוא שנותן את אותו אפקט ב 2 שקל ותשים אותו בתוך העכבר כולל הצ'יפ שהוא מגיע איתו (תשים לזה נגד אם הוא מיועד לפחות מ 5 וולט)תחפש כאן נושא בשם עכבר משטרתי שמסביר את זה
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר תמצא משהוא שנותן את אותו אפקט ב 2 שקל ותשים אותו בתוך העכבר כולל הצ'יפ שהוא מגיע איתו (תשים לזה נגד אם הוא מיועד לפחות מ 5 וולט)תחפש כאן נושא בשם עכבר משטרתי שמסביר את זהמה ?????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהעכבר משטרתי זה אני עשיתי !זה המוד שלי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.