פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אוקיי אני אתחיל ככה:המורה לאנגלית שלי נותנת לי הזדמנות לשפר את הציון שלי במקצוע.היא שלחה לי אנסין באי מייל, ואני צריך לשלוח לה את זה בחזרה....פליזזז אנשים זה ממש ממש חשוב לי! זה ההבדל בין נכשל לעובר!מה שאומר שזה ההבדל בין לעשות קורס קיץ בביצפר, לבין להיות חופשי!!!בכלל זה ממש ממש קצר, ואמור להיות לא קשה (אבל אני בכיתה י' וזה לכיתות י"א'..)אז מי שיכול אני מאוד אודה לו על זה!הנה קישור לאנסין:http://forums.ort.org.il/files/30/1775990/7109739.doc
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אחי עם אתה רוצה לעבור תעשה את זה בעצמך כי מה יהיה שווה עם מישהו אחר יעשה לך את זה ותקבל עובר.. אבל זה לא יהיה בזכותך, או זכות הידע שלך?????
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים בבקשה הנה התשובות...1. להיות צופים שאותם יכולים עיתונאים זרים לצוטט במהלך מסעותיהם2. have in common3. נהגי מונית, בארמנים, דוברים של הממשלה4.- qualification, cab licensce,money,don't,wallstreet5. 6. עוד נהגי מונית7. test, oral (לא יודע את האחרונה)
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים 5. 91, 377 מה שהוא לא הוסיף:DRIVING TEST8. B9. EARN ALOT OF MONEY10. (ה9 השני) a driver in the future
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.