עבור לתוכן

מסך שהתקלקל והחברה כבר לא קיימת, מה עושים?

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני שנתיים וחצי מסך 17" של PROVIEW

החברה ממנה קניתי את המסך (מאשדוד אם זה משנה משהו) כבר כנראה לא קיימת

הטלפון לא זמין והמקום כבר מושכר לטובת חנות אחרת....

אני יודע שיש בדר"כ אחריות ל 3 שנים... אין לי את הטופס אחריות, אבל יש לי את הקבלה/חשבונית של הקנייה וגם על המסך יש את המדבקה של היצרן שאורמת שהמסך יותר בדצמבר 2005...

אפשרי לקבל על המסך אחריות עוד ולהחליפו או לתקנו?

איפה אפשר לעשות את זה? (אצל היבואן או במקום כלשהו אחר?)

בתודה מראש

רמי

פורסם

תלוי אם החנות שקנית ממנה הביאה את המסך הזה מהיבואן הראשי או ביבוא משל עצמה (ייבוא מקבילי).

אם המסך הוא מהיבואן הראשי אז תצטרך לברר מי הוא היבואן של מסכי PROVIEW ולשאול אותם.

אם יש לך 3 שנים אחריות ואתה מראה להם תעודת אחריות או קבלה אני מאמין שהם יחליפו או יתקנו לך.

פורסם
  • מחבר

אחלה

מישהו יודע אפה אפשר לבדוק מי היה היבואן?

או אם אפשרי אפילו לבדוק את זה מול היבואן?

מי כרגע היבואן של מסכי PROVIEW, מישהו יודע?

בתודה מראש

רמי

פורסם

רמי,חבל על הכסף שלך,הטלפונים והדלק יעלו כבר יותר מהמסך....

תן בראש ותרביץ מסך חדש עם 3 שנים אחריות ותעשה לעצמך טובה...ואם אתה עדיין מאוד מבקש להחליף את המסך הקיים,אני עובד עם מישהו שעובד עם כמה ספרקים ויבואנים,אני אבקש ממנו לברר

פורסם

נסה לפנות אל חברת ספרינט.. תן להם את המספר הסידורי של המסך והדגם שלו והם יכולים לבדוק אם נרכש אצלם.

ל PROVIEW אמור להיות שירות בבית הלקוח, אולי אפילו לא תצטרך לסחוב את המסך למעבדות שירות.

פורסם
  • מחבר

יש לך במקרה את הטלפון שלהם?

ניסיתי בכמה מקומות עם השם הזה, ברוב המקרים הטלפון לא זמין ובשאר המקרים אף אחד לא עונה...

מוזר...

רמי

פורסם

רמי,חבל על הכסף שלך,הטלפונים והדלק יעלו כבר יותר מהמסך....

תן בראש ותרביץ מסך חדש עם 3 שנים אחריות ותעשה לעצמך טובה...ואם אתה עדיין מאוד מבקש להחליף את המסך הקיים,אני עובד עם מישהו שעובד עם כמה ספרקים ויבואנים,אני אבקש ממנו לברר

+1 , ודרך אגב הוא יכול לשמש לאקווריום יפה :> כך שלא ילך סתם !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים