עבור לתוכן

חלון חשמלי

Featured Replies

פורסם

אתם מכירים את התריסים האלה החשמליים שנפתחים אוטומטית בשעה מסויימת ונסגרים אוטומטית?

יש לי תריס כזה ויש מנוע

השאלה שלי איך אני יכול לגרום לו להפתח ולהסגר אוטומטית בשעה מסויימת?

פורסם

יש דימר מיוחד לזה - הכי פשוט עולה בין 100 ל- 200 שקל, זה הדימר של הבוילר - הוא בא עם 60 פינים עם דיוק של רבע שעה

:xyxthumbs:

רעיון יפה אך לדעתי לא שימושי

פורסם

^^^

קוראים לזה טיימר, לא דימר. דימר זה המפסק תאורה שמעמעם את האור.

פורסם
  • מחבר

יש דימר מיוחד לזה - הכי פשוט עולה בין 100 ל- 200 שקל, זה הדימר של הבוילר - הוא בא עם 60 פינים עם דיוק של רבע שעה

:xyxthumbs:

רעיון יפה אך לדעתי לא שימושי

כן אבל הטיימר הזה לא יגרום לו להפסק הוא ימשיך להפעיל את המנוע באופן קבוע..

אני צריך משהו שיפעיל נגיד ל10-20 שניות ויפסיק..

אני בעיקר צריך את זה שזה יעזור לי לקום בבוקר כי אני יושן בחדר חשוך לחלוטין וקשה לקום בחושך

פורסם

תבנה אחד כזה - אני לא מכיר כאלה מכשירים בשוק

אתה צריך טיימר + מעגל המרה מתח נמוך ל220 V

פורסם

טיימר כזה יכול להפעיל בשעה מסויימת ולכבות אחרי 15 דקות.

פורסם

טיימר כזה יכול להפעיל בשעה מסויימת ולכבות אחרי 15 דקות.

התכוונתי בבנייה עצמית - רכיב הכי פשוט בעולם - LM555

פורסם

למנועים של תריסים חשמליים יש הגבלות סיבובים שאפשר לקבוע אם אני לא טועה ע"י סיבוב ברגים שנמצאים על ציר המנוע (או איפושהו באיזור שם), ככה שבזכות הגבלות הסיבובים האלה, גם אם המתח שהמנוע של התריס יקבל יהיה קבוע (כמו שתתפוס את מפסק ההרמה שלו בלי לעזוב...) אז הוא יגיע למעלה ויעצר ישר או אחרי שניה. אין לך מה לדאוג מהמתח הקבוע שהוא יקבל במשך כל הרבע שעה של הפעולה, זה לא אמור להזיק לו כלל. (בהמון בתים יש מפסקי הרמה והורדה שנתפסים קבועים ולעיתים נשארים על אחד המצבים ימים שלמים ולא קורה כלום למנוע).

מה שכן תדאג ממנו, שאם אתה רוצה שהמנוע גם יפתח את התריס וגם יסגור, אז תצתרך עוד טיימר שיפעיל את המנוע בכיוון ההפוך, כי הטיימר הראשון אמור להפעיל את המנוע בכיוון אחר מהטיימר השני.

פורסם

מקסימום תכוון אותו לדלוק דקה ותכבה אותו ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים