עבור לתוכן

מה הסיכויים שיחברו את המחשב הנייד שלי לאינטרנט בבית חולים?

Featured Replies

פורסם

אני הולך לעשות ניתוח בחופש, שדורש אישפוז למשך שבוע בבית החולים. האם יש סיכויים ש: יתנו לי להשתמש בלפטופ/ יחברו אותי לאינטרנט?תודה,

--Vega

פורסם

קודם כל, שיעבור הניתוח בשלום,

תתקשר לבית החולים ותברר, מה יותר פשוט מזה? :)

פורסם

אין סיבה שלא בהרבה בתי חולים יש חדרי מחשבים ואני ראיתי גם בהרבה מקרים שיש שקעים של טלפון במסדרונות במקומות ישיבה נראה לי שהם נועדו לזה אבל תברר.

נ.ב. החלמה מהירה !!!

פורסם

הסיכוי היחיד שלך הוא לחיוג dial-up. הרבה בתי חולים מאפשרים לחולים להוסיף קו טלפון (כמו טלויזיה בכבלים). זה תלוי בבית החולים ובמחלקה (לא בכל המחלקות מאפשרים את זה).

פורסם
  • מחבר

מאווריק: אתה יודע אם הם מוסיפים לעצמם אחוזים על שימוש בטלפון, כך שהמחיר הוא יותר גבוהה מאשר מחיר של טלפון רגיל?

פורסם

לא.

יש חברה שמפעילה את זה תתקשר אליה.

אבל לא נראה לי.

פורסם

מאווריק: אתה יודע אם הם מוסיפים לעצמם אחוזים על שימוש בטלפון, כך שהמחיר הוא יותר גבוהה מאשר מחיר של טלפון רגיל?

בבית חולים כרמל כמו שאני יודע (אני לא יודע איפה אתה תתאשפז אבל אני מניח שזה אותו דבר) לוקחים 200 שקל על הטלפון בתשלום חד פעמי ומחיר השיחות הוא אותו מחיר כמו בזק...

פורסם

ראשית ניתוח קל ! והחלמה מהירה ! 8)

כמובן תברר עם אחראי מחשוב בבית החולים. אני מניח שתתאשפז במחלקת ילדים ? אני בטוח שיעזרו לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם,

כשנגיע לגשר נחצה אותו.

... נראה לי שאני אבלה הרבה מאוד זמן מול ערוץ Star World ומשחקים מייגעים של GTA ורד אלרט נגד עצמי :-D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים