פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אתה :תגידי רוצה לבוא אלי..לראות סרט...להזדיין..היא: לא....אתה: מה את לא אוהבת פיצה?!פיצה?!
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים "-השעון שלי אומר שאין לך תחתונים -אבל יש לי -שיט הוא מקדים בשעה!" חחח חמוד!!
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים אם אתם גרים בקריית גת/באר שבע או משהו בסביבה זה הכי פשוט בעולם, פשוט קונים לה ג'ינס...
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים אם אתם גרים בקריית גת/באר שבע או משהו בסביבה זה הכי פשוט בעולם, פשוט קונים לה ג'ינס... אתה בא לבחורה ואומר לה "תראי! קניתי לך ג'ינס" והיא ישר מזנקת עליך?אם כן, אז אפשר לעשות את זה בדימונה עם מנה חמה ;D
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים נפרדים מ-400 שקל שעבדתי קשה בשבילם בלי זיון מובטח? לא תודה.לא בטוח שאתה צודק, גם לגבי המחיר וגם לגבי התמורה.אגב, זה היה בחדשות לפני מספר שנים...
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים אין לי משפט פתיחה מצחיק אבל יש לי בדיחה על זה: איזה בחור בא לבר מת להתחיל עם מישהו אבל לא יודע איך... הוא בא לברמן ואומר לו: "אחי, איך אני יכול להתחיל עם מישהי?" הברמן עונה לו:" אתה רואה את זאת שעכשיו יצא מהשירותים?, תבוא אליה תגיד לה יש לך עינים כמו יפות כמו הים והגוף מסנוור כמו השמש" הבחור הולך אליה אומר לה את המשפט, הבחורה שמחה, מתלהב ממנו "ואי תודה..".... הבחור שאול את הברמן"מה לעשות עכשיו?" הברמן עונה לו:"תזרום..." אז הבחור אומר לה:" אז מה? חרבנת?" אם מספרים את הבדיחה יהא יותר מצחיקה
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים מחבר D0ri אם אתה מדימונה אז זה לא בעיה אני מכיר כמה שיוכלו להנעים לך את זמנך חחחחחחחחחח
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר אני מריח פה תחרות איברים והמפסיד יפסיד את המחשב שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.