פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אם לא היתה לי חברה, הייתי הולך לקנות לעצמי טבעת! נו יא מעפן, לך תקנה כבר טבעת בשבילה
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים נו יא מעפן, לך תקנה כבר טבעת בשבילה שקט!! שהיא לא תשמע אותך ותתחיל לחשוב מחשבות זדוניות....
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים חברה שלך בנאדם נורמלי? אם כן, אין חשש שהיא תגיע לפה. זה אפילו הגיוני - עד עכשיו אלו רק דריה ותמר
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אני לא בטוח ש"נורמלית" זאת ההגדרה המדוייקת של אותה חברה מדוברת, אבל כן.. לא נראה לי שהיא תגיע לפה..
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אפשר לקחת את הטלפון שלה מבלי להתחיל איתה אבל זה דורש קצת משחק לשחק אותה שאבד לך הפלאפון או נפל באיזהו מקום ולבקש ממנה להתקשר אליו ואז יהיה לך את המספר חחח אבל זה קרה לי באמת
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים ומה עושים אחרי זה?מתקשרים "סליחה, אני זה שבכאילו איבד את הפלאפון כדי לקחת את המספר, רוצה לצאת לאיזה דרינק?"
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים זה קורה רק אם הדייט שלך היא הילדה של השכן, שהבטחת להביא לה סוכריה שלא נגמרת.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים הנה כמה שלי :אתה: תגידי יש לך ICQ ?היא: כן...אתה: אחלה תוכנה נכון?!---מרחוק את ניראת מיליון דולר....מקרוב את חייבת לי 20 שקל.---תגידי אבא שלך גנן? לא...אז מאיפה הבגדים האלה?!---תגידי מה השעה ביפו?--- אתה :תגידי רוצה לבוא אלי..לראות סרט...להזדיין..היא: לא....אתה: מה את לא אוהבת פיצה?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.