עבור לתוכן

ויסטנ 32 ביט ו6 גיגה זיכרון

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם

היתקנתי לפני מס' שבועות ויסטה 32 ביט וגם שמתי במחשב 2 גיגה זיכרון (2* 1 גיגה זיכרון), ואת המחשב קניתי לצורך לימודים ולכן אחרי הרבה מחשבה הבנתי שאני רוצה להגדיל את הזיכרון כי אני רוצה לילמוד גרפיקה ולכן אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד 2 גיגה זיכרון אבל בסופו של דבר קניתי 2*2 גיגה זיכרון והוצתי את ה2 גיגה.

אחרי בדיקה ראיתי שהויסטה שלי מזהה שיש לי 4 גיגה ולא 3 ומשהו גיגה כמו שהבנתי שהויסטה 32 ביט תומך, אבל לא סיימתי כאן אלה הוספתי את ה2 גיגה שהיו לי כבר ואחרי הדלקה של המחשב אז אני רואה שיש לי 6 גיגה במחשב.

אז לשאלתי: למה אני רואה שיש לי 6 גיגה אם יש לי ויסטה אולטימט 32 ביט וכמו שהבנתי מזהה 3 וקצת גיגה או שאני לא הבנתי וזה רק מראה לי שיש לי 6 גיגה ובאמת מערכת ההפעלה שלי מישתמשת רק ב3 וקצת גיגה

תודה לכל העונים

פורסם

הוא משתמש ב3.3 גם אם הוא מראה 4GB.

אפשר להפעיל AWE או PAE אבל שניהם מאד מיותרים - תתקין ווינדוז 64 BIT וזהו.

פורסם

אז לשאלתי: למה אני רואה שיש לי 6 גיגה אם יש לי ויסטה אולטימט 32 ביט וכמו שהבנתי מזהה 3 וקצת גיגה או שאני לא הבנתי וזה רק מראה לי שיש לי 6 גיגה ובאמת מערכת ההפעלה שלי מישתמשת רק ב3 וקצת גיגה

זה בשביל אנשים שקנו מחשב עם 4 ג'יגה, ראו שהמחשב מזהה רק 3.25 והתקשרו לחנות לשאול למה עבדו עליהם.

למרות שכתוב שיש לך -6GB, המערכת תשתמש רק ב-3.25.

פורסם

תבדוק שזה לא בזבוז ותמכור את ה 2 * 1 הישנים.

פורסם

כמו שאמרו כאן, בSP1 לויסטה 32BIT מיקרוסופט עשו שויסטה 32BIT תציג יותר מ3.5GB זיכרון עדיין לא תוכל להשתמש בו ולא יותר מ2GB לאפליקציה, על מנת להתמש בכל הזיכרון אתה צריך להתקין 64BIT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים