פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים יש בעיר חנות אלקטרוניקה ליד קניון רוטשילדאתה הולך לכוון רוטשילד אז בשורה שלו יש שמה חנות מוכרים כול מני דברים ..6 שקל מפסק זה לא יקר
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים יש בעיר חנות אלקטרוניקה ליד קניון רוטשילדאתה הולך לכוון רוטשילד אז בשורה שלו יש שמה חנות מוכרים כול מני דברים ..6 שקל מפסק זה לא יקרטוב שהזכרת לי שיש בסמטת המוזיקה חנות אלקטרוניקה. אבל האמת אין לו הרבה דברים אבל מפסקים יש לו. ואצל הבחור מול היקב המפסק יעלה באזור 10שקל.יש גם במערב איזה יבואן שאפשר לקנות אצלו(RS).
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים הכול תלוי לפי הבחירה שלך מה אתה רוצה כמה כסף אתה מוכן להשקיע לפי דעתי בהשקעה של 50 שקל אתה יכול לבנות אחלה פאן באס ושיהיה גם חתיך
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר אני קניתי בת"א לדים בכמה שקלים ספורים אפילו פחותהשאלה שלי אם יש להם שם את הלדיםאני גר במערב החדש אז זה קצת נסיעה, זה בצד השני של העירוליד רוטשליד זה מלא חנויות, בגדים נעליים ומה לא, כמו טיילת אז זה קשה ללכת איזה 4 קילומטר ברגל לאורך כל השורה זאת ולחפש חנות קטנה ושלא נדבר שהכביש הוא 2 נתיבים קטנים עם כל הפקקים שיש שםמצאתי עכשיו את RS אלקטרוניקה ברחוב פלטין(שתי מטר ליד KSP למי שמכיר) הם יבואניים של רכיבי אלקטרוניקהמעולה 5 דקות מהבית שליhttp://www.rs-components.com/index.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.