פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים המאווררים שלי במארז חופרים עכשיו אני רוצה לבנות פאן באס פשוט רק של מתגים אפילו בלי לדיםאין לי ידע בכלל באלקטורניקה אני יודע רק להלחים וכל מה שמסביבאני לא יודע איך לעשות את זה, חשבתי לקחת מתג דו מצבי ולחבר אליו את ה+ וה - של המאוורר וזהוזה נכון לעשות ככה?
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים במקרה שלך, מדובר במקרה הכי פשוט שישחיפוש יניב המון תוצאות ושרטוטים..בהצלחה.
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים אתה לא מחבר למתג פלוס ומינוסמהמאורר יוצאים שתי חוטים אחד אדום והשני שחוראתה חותך את האדום באמצע ואז יצא ממנו שתי צדדיםכול תד אתה מחבר לרגל של המספקואז מה שיוצא שיש לך מספק בין כבל אחדוכשאתה רוצה הוא פשוט מנתק בין החוטיםבהצלחה
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר אז זהו,אני רוצה לעשות גם מתג "מאסטר" שהוא ישלוט בכל המאוורריםוגם אני רוצה משהו קצת יותר "מתוחכם" שבמקום לחתוך את החוט של המאוורר אני יחבר את המולקס שלו בלי חתיכות וכזה.הסכמה הזאת נכונה?http://www.siz.co.il/my.php?i=mmzq0mljmjzn.jpg
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים כן היא נוכנה הימני מדליק את כולם ואלה שבצד שמאל הם שולטים על אחד אחד בתנאי שדליק את הימניאתה יכול לעשות כם משהו נחמדשזה לקחת חיבור מלוקס ולחתוך לו את החוט הצהובאתה מחבר מספק בין החוט הצהוב ואז אתה מחבר אותו ראשון לספק ומהחיבור הזה אתה מחבר עוד מאוררים עליוואז מה שנוצר שאתה לוחץ על המספק אתה מכבה את כולם כי זה הראשון אבל אם אתה רוצה לעשות משהו כמו בתמונה זה בהחלט אפשריבדוק רק שאתה קונה מפסקים מפסיקי זרם ולא מפסקים מקצרי זרםאחד שהולך שמאלה וימינה לא אחד שאתה לוחת עליו והוא חוזר כמו ההוא של המחשבבהצלחה
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר אם הבנתי אותך נכון מה שיקרה(לפי הרעיון שהצעת) שסתם לדוגמא כל המאווררים פועלים במהירות מקסימלית, אני יכבה את המפסק(של החוט הצהוב) וכולם יכבו בו זמנית?זה לא מה שיקרה בסרטוט שלי?
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים זה גם מה שיקרה בסירטוט שלך אבל רק אם תלחץ על הכפתור הימני ההוא שרחוק מכולם הוא יכבה הכולאבל בסירטוט שלך יש לך אפשרות להדליק כמה כן וכמה לא בנוסף לכבוי הכלליאם תעשה לפי מה שאמרתי יהיה לך רק כפתור אחד שמכבה ומדליק את כולם וזהואם אתה רוצה נגיד אחד דלוק והשני לא תעשה לפי הסרטוט שלךואם גם תעשה לפי הסירטוט שלך יהיה לך כפתור שמכבה את כולם במכה תלוי מה אתה רוצה ..אתה רוצה כפתור אחד יחיד שמכבה את כולם? תעשה מה שאמרתי לך יהיה לך כפתור אחדאו שאתה כפתור שמכבה את כולם וגם כול מני כפתורים שאתה תוכל לשחק עם זה להשאיר נגיד כמה דלוקים וכמה כבוייםאז תעשה לפי השירטוט שלך בעיקרון זה הכפתור הצדדי הוא מכבה את כולם ואת הפאןבאס כביכול ומדליק אותו ושאתה מדליק אותו אתה יכול לשחק עם כמה דלוקים וכמה כבוייםכמה מאוררים יש לך ? מה אתה בדיוק אוצה להשיג מזה ?כבוי כולל או כמה כן כמה לא ככה לשחק עם זה לפי מצב רוח ?
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר יש לי 4 מאווררים שאני רוצה לשלוט בהם ה5 לעתידישאני יושן המאווררים חופרים, וכן אני רוצה להשאיר איזה מאוורר 2 שישארו דולקים בלילה אני לא יכול לכבות את כולם
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים אז תעשה לפי הסירטוט שלך כי אז אתה תוכל להשאיר שמה כמה דולקיםגם לפי מה שאמרתי אתה תוכל להשאיר כמה דולקיםפשוט תבחר מי מהם אתה רוצה לבכות ותחבר אותם למפסק זה הכול ושתכבה רק הם יתכבו אם יש לך מפרץ פנוי לגמרי תעשה לפי השירטוט שלך ככה זה ניראה כם יפה כזה וגם יש לך שליטה על כולם אחד אחד ..
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר יש לי 4 מפרצים פנויים ואם אני מחבר במקום הGROUND את החיבור האדום שהוא 5V אז אני יקבל בעצם שאם אני מעביר את המתג לצד אחד אני יקבל 12V(מהירות מקסימלית) ואם אני מעביר את המתג לצד השני אני יקבל 5V(מהירות איטית יותר)?
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים אל תעשה את זה אתה צריך שתי מפסקים בישביל לעשות את זה אחד מחובר ל5 והשני ל12 אבל מה יהיה אם בטעות תדליק את שנייהם ?אתה תשרוף ת'מאורריםאם אתה רוצה שליטה כזאת תקנה מפסק עם נגד משתנה וככה אתה מגביהה המאורר מתחזק אתה מלמיך הוא מתחלש זה גםתלוי במאוררים שלך יכול להיות שאם תפעיל אותם עם 5 הם לא יעבדו ביכלל זה יהיה להם חלשואם אתה כבר עושה כזה דבר שמעביר בין 5 ל12 אז אתה צריך מתג שמשנה זרם אתה שם שמאל נגיד הוא עושה 5 אתה שם 12 הוא עושה 12 שלא תשים שתים לא יהיה אפשרות לחבר אותם ביחד ככה שלא ישרפו לך המאורריןם
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים בכייף גבר..דרך אגב אם אתה כבר קונה מפסקים תקנה גם כמה לדים עם בסיס סביבם ככה אתה יכול לשתול אותם מעל זה נותן מראה ממש יוקרתי ויפהבהצלחה
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר אני גר בראשון אין פה כלום באזור שלי שקשור לאלקטורוניקה אני קונה מפסקים פהלידי בטמבור נראה לי טחן אותי 6 שקל מפסק ואם אתם מכירים איזה חנות אלקטורוניקב בראשון תודיעו לי
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים יש חנות אלקטרוניקה מול היקב(ח.מ. אלקטרוניקה או משהו כזה). טיפה יקר יחסית לת"א.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.