פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים אני עומד להזמין בשעות הקרובות מצלמה מאחד האתרים הנ"ל, ואני לא יודע איזה. שני האתרים נחשבים אמינים, וכל מה שהם מציעים הוא זהה. למישהו יש נסיון עם אחת החנויות? אני רוצה לרכוש באשראי וללכת לקחת את המצלמה, כמה זמן זה יקח לדעתכם עד שהם יאשרו לי ללכת לקחת? (לקחת מהמחסנים של קרט ולא מהאתר עצמו, כך שאני משער שלקרט כבר יש את זה במלאי) תודה עריכה: WTF?! זה אותו אתר? ??? ???
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים אותה חנות בדיוקynet/msn shops שייכים ל p1000זה בעצם אותו אתר, אותם עובדים ואותה הנהלה מאחורה. לא משנה מאיזה מהשניים תזמין.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים בזמנו קניתי מצלמה דרך וואלהשופס עם אחריות של קרט ושלחו לי את זה תוך יומיים ככה שאני מאמין שאלא אם יש להם בעיה של מלאי תוכל לקחת את זה תוך 24 שעות רק תדאג לתאם איתם מראש.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר קניתי מצלמה!!! יוו איך אני מאושר, וכבר כ"כ הרבה זמן אני רוצה לקנות מצלמה, והתקציב שהיה לי היה אמור לצאת על מחשב, אח"כ הוא היה אמור לצאת על פלאפון. בסוף החלטתי שאני קונה מצלמה, וקניתייייייי :D :D דרך Ynet בסוף, בחרתי באיסוף עצמי. אני מחכה כבר לשיחת טלפון (אגב, קניתי Pentax k200d)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.