פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים מי כאן גולש דרך תשתית של הוט ? הם ברמה של בזק ? כי אני חושב שדרכם אפשר להשיג מחיר יותר שווהלא יודע לגבי הוט בכללי, אבל אצלי היו המון המון בעיות במשך המון המון זמן ואין ספור טלפונים.... אבל בקריזה של פעם אחת שהשארתי הודעה למוקדנית שאם תוך 4 ימים האינטרנט והטלפון לא מסודרים אני מתנתק, פתאום העניינים הסתדרו.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים רק איומים הם מבינים ומעצבן אותי הקטע שכל אחד מקבל מחיר אחר תלוי כמה אתה חופר להם וכמה אתה מאיים והקטע שהם משקרים לך ואומרים שאין יותר זול מזה
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים מה שעוד יותר לא מובן, זה איך חברה צעירים שעדיין לא מושחתים, מסוגלים לעבוד בשירות הלקוחות ולשקר/לרמות אנשים, לשמוע תלונות ולהתכחש כשהם יודעים בלבם שהם עושים עוול לאנשים. אם אתה עושה את זה המון שנים, זאת כנראה לא בעיה. אך איך אפשר לחיות ככה, כשאתה רק מתחיל בעבודה ומקבל סדנאות של איך לרמות אנשים?
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים אם כבר זה בגלל שאתה צעיר..יותר קל להפעיל עליך מניפולציותאל תשכח שהרוב זה אנשים שצריכים את הכסף ללימודים\שכירות
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים אז לפי מה שאתה אומר. אדם נכנס לעסק מושחת כשהוא צעיר וצריך כסף. כשהוא מתבגר ויש לו כסף, הוא כבר מושחת.מה קיבלנו?קיבלנו את הישראלי המצוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.