פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים קניתי מגבר marshall valvestate 8040,לא במצב הכי טוב אבל אני מרוצה. הבעיה היא-אין בו יותר מדי אופציות.אז ככה שאני צריך אפקט. שמעתי את ה-grunge והתלהבתי,אבל אחרי שנכוויתי מקנייה בלי בירור מוקדם של המגבר(2000 במקום 1200!!)אני בקטע של לברר לגבי כל מה שזז בשביל לוודא שאני אהנה מהקנייה ולהיות בטוח שזאת לא סתם קנייה כי התלהבתי מהצליל. אני מחפש סוגים של אפקטים שיש בהם: א.צליל קר וגראנג'י,כמו של alice in chains,רק בשביל לדעת אם יש אפקטים של גראנג' שהצליל שלהם יותר קר ומטאלי. ב.צליל חם,יותר דומה לרוק,שיחקה דברים שג'ימי הנדריקס מנגן.זאת אומרת צליל מאוד מאוד חם וג'אזי. ג.מטאל קשה,קר,כבד,חזק,מה שתרצו,סטייל מטאליקה או symphony X. דברו אלי,אני צריך את זה באופן נואש.
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים אני מניח שאתה יודע מה זה דיסטורשן, נכון?יש גם (לפחות במגברים של רולנד) אפקט שנקרא "מטאל" (מאוד מקורי, ד"א), אני לא יודע אם הוא נמכר בנפרד בחנויות... אני לא כל כך מבין בזה, תחכה לאנשים אחרים.דרך אגב, איזה גיטרה יש לך?
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים לך לכלי זמר ו/או למרום, תשמע מה יש להם להציע ותחליט.לא תקבל עצה טובה מזו.
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים כמה דברים, קודם כל האם יש לך עוד אפקטים?אם אתה מנגן ברמה מתקדמת כבר אז לדעתי חובה שיהיו לך אפקטים חוץ מדיסטורשן...אני למשל לא יכול לחיות בלי ריברב דיליי וקורס.אם אין לך עוד אפקטים אז לדעתי כדאי לשקול מולטי או לחלופין פאדלים בודדים תלוי מה התקציב שלך ומה אתה מעדיף..לגבי דיסטורשן אני מאוד אוהב את המטאל מאסטר של דיגיטק, זה פאדל לא מגוון במיוחד אבל עם צליל מצויין, עוד פאדל עם צליל מעניין זה הrocktron silver dragonלי אישית היה את הDF7 של דיגיטק, פאדל די מדהים למחיר שלו, מאוד איכותי עם אינסוף אפשרויות דיסטורשן, אבל בסוף מכרתי אותו כי חיפשתי משהו קצת יותר ספציפי. אבל נראה שהוא מתאים לך בול לפי הדרישות שלך.לדיגיטק יש פאדל שהוא 100% גראנג', פאדל חמוד אבל זה רק אם יש לך דיסטורשן איכותי ומגוון אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.