עבור לתוכן

מחפש תוכנה שמבצעת פעולה אחרי שפעולה קודמת מסתיימת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

כרגע היעוד שלה הוא לבצע הקלטות של ספריות במחשב. קורה לי הרבה פעמים שאני צריך להעביר כמה ספריות גדולות ממחשב אחד למחשב שני (רשת). אם אני מקליט ספרייה אחת, אח"כ מקליט ספריה נוספת, בו זמנית, זה מאט מאוד את המחשב, וגם את ההקלטות. כמובן גם שאני לא רוצה לשבת ליד המחשב, לחכות עד שתסיים ההקלטה ואח"כ להקליט, אלא "להגיד" למחשב שכשהו מסיים את ההקלטה הנוכחית, הוא יבצע הקלטות נוספות, לפי הסדר.

מדובר על הקלטה, העברה ומחיקה (אלא אם כן, יש עוד אופציות אחרות שימושיות).

תודה רבה ושבוע טוב,

מןשיקו

פורסם

כן זה מעצבן אני יודע על מה אתה מדבר.

הממממ.. חבל שאין לך לינוקס, יש לי אובונטו ואם אני מעתיק כמה דברים באותו זמן ממקום למקום אז הראשון מועתק ובזמן הזה כל השאר מחכים בתור...

אם זה ממש חשוב לך תוריד דיסק LIVE של לינוקס ותעתיק את מה שאתה רוצה, אבל זה לא פתרון נוח אם אתה נוטה לעשות העתקות לעיתים תכופות... כל פעם לעשות REBOOT ולהיכנס לאובונטו בשביל זה.

צטער... לא מכיר תוכנה בשביל זה.

---------------

טוב נו, נראה לי מצאתי משהו:

TERACOPY

http://www.codesector.com/download.php

פורסם

מה הכוונה בהקלטה?

פורסם
  • מחבר

תודה רפי, אני בודק.

שאמרתי הקלטה התכוונתי העתקת קבצים, אם מבצעים כמה העתקות בו זמנית, זה מעמיס על המחשב ומאיט את העתקה

פורסם

BATCH FILE רגיל אמור לעבוד

פורסם

בדיוק

בויסטה תשתמש בפקודה ROBOCOPY

בXP תשתמש ב XCOPY

פורסם

תוכנות מאקרו לא יעזרו פה.

XCOPY כן, אבל לדעתי לא ממש נוח כל פעם לכתוב קובץ BAT בשביל זה או לרשום את הפקודות ישירות ל CMD.

לפותח הת'רד, ניסית את התוכנה שהצעתי?

זה אמור להחליף לך את ה COPY PASTE שיש לך בלחיצה ימנית על הקבצים, ואז יהיה תור כזה לכל הקבצים שאתה מעתיק, מה שרצית, לא??

פורסם

ב-Total Commander יש אפשרות כזו של Queue. סמן לו להעתיק תיקייה/קובץ (F5) ואז לחץ על F2. לחלופין ניתן לפתוח את ה-Background Transfer Manager ולהוסיף משימות העתקה/העברה. בנוסף ניתן להגביל את המהירות כדי לא להעמיס על הרשת.

www.ghisler.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים