עבור לתוכן

ה-ie7 שלי לא פותח דפים (חשוד בוירוס)

Featured Replies

פורסם

ה-ie7 שלי (הדפדפן) כשאני פותח אותו הוא אומר לי "אין אפשרות לפתוח את הדף וכו'"

ביום חמישי הייתי על המחשב וחיפשתי משהו בחיפוש של הדפדפן (הוא היה עובד) במנוע החיפוש של גוגל והוא כתב לי הדפדפן נגוע בוירוס.. משהו כזה ונתן לי מקורות להוריד מהם אנטי וירוסים כדי לטפל בבעיה עשיתי סריקה עם אנטי וירוס של nod32 גירסה 3 ולא מצא לי כלום וזהו (הלכתי לאיזה מקום מיהרתי מאד)

הדלקתי את המחשב ביום שישי והדפדפן כותב לי "אין אפשרות...."

הפעלתי את הסריקות של האנטי וירוסים avg 8 .antivir .Malwarebytes' Anti-Malware .AVG Anti-Spyware .nod32 3v .Trojan Remover 6.6.9 . WindowsDefender . ואיפסתי את ההגדרות של הדפדפן .ניקתי קוקיז . אפילו מחקתי את הדפדפן ונישארתי עם ie6 והבעיה לא נפתרה

עכשיו אני גולש דרך דפדפן firfox וזה עובד טוב

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

אם כתוב לך VIRUS ALERT! בסיסטם טריי ליד השעון, ואם נפתחים לך חלונות שמציעים לך להתקין Antivirus 2008/2009 ושטויות כאלו.. אז זה Vundo ויש קישור לדיון בפורום אחר שיעזור לך בפתרון הבעיה. תעקוב אחר ההוראות היטב. תצטרך להוריד כל מיני כלי הסרה להפעיל מחדש כמה פעמים במצב בטוח.. בסה"כ לי זה פתר את הבעיה. בהצלחה.

http://forums.thatcomputerguy.us/index.php?showtopic=22669&pid=136566&mode=threaded&start=#entry136566

נ.ב. יש כלי שהוא אמר לו להוריד שנקרא VundoFix.. הוא זה שפותר את רוב הלכלוכים שהוירוס (או מה שזה לא יהיה) הזה משאיר במערכת, אבל מומלץ לעשות את כל הדברים שהוא אמר לו.. כולם מועילים בסופו של יום ומומלץ מאוד לבצע את כולם. שוב, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד בעיה הורדתי את התוכנה SDFix שהוא כתב במדריך ושמתי לב שכל תוכנה שאני רוצה להתקין מביאה לי את השגיאה הזאת

yaytn5nwzoly.bmp

למרות שאני אדמיניסטרטור

פורסם

נסה במצב בטוח.

פורסם

אם תעקוב היטב אחר ההוראות שם תראה שהוא מציע לו להתקין במצב בטוח.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על העזרה

פירמטתי את המחשב לא היה לי כח לכל הבלאגן הזה ושוב תודה

פורסם

חחחחח גם אני עברתי את זה עשיתי כל מה שכתוב שם זה באמת כאב ראש

אבל היו לי דברים חשובים אז לא שקלתי בכלל פרמוט. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים