עבור לתוכן

צריך חוות דעת על נייד או המלצה לאחד אחר

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב נייד לסטודנטית לצורכי לימודים ( אינטרנט , אופיס , SPSS וכאלה).

ראיתי את המחשב הזה

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10072

ואני לא מכיר את החברה וצריך לדעת אם כדאי לקנות.

או המלצה לנייד בטווח מחיר של עד 3000 (ועדיף פחות)

תודה

פורסם

המפרט טוב למחיר.

בתקציב כזה אין הרבה מה להתלבט, רוב המחשבים דומים באיכותם. בחר לפי מפרט, משקל ואורך אחריות.

קחו בחשבון שמחשב כזה רחוק מלהיות אידיאלי לסטודנטית אם היא מתכננת לקחת אותו ללימודים - הוא כבד ומסורבל. לא שניתן למצוא מחשבים יותר קלים בתקציב כזה אבל אני הייתי שוקלת דסקטופ, ניידי 15" מתאימים לדעתי רק למי שמנייד את המחשב מידי פעם ולא על בסיס יומיומי (כלומר - די רעים לסטודנטים). מה שקורה להרבה סטודנטים עם מחשבי 15" זה שהם פשוט משאירים אותו בבית ובמקרה כזה כבר עדיף דסקטופ.

פורסם

לא משתלם הפוג'יטסו, יש לו רק שנה אחריות וגם הוא מבוסס צ'יפסט SIS שזה לא הכי מומלץ. רצוי INTEL או AMD.

פורסם

^ אכן, doscape צודק. ה-Chipset הוא די נחות אם כי יריץ ויסטה בייסיק בסדר. למחשב יש מספר יתרונות, מפרט די מכובד למחיר (במיוחד בהתחשב בזה שהוא כולל מערכת הפעלה) והכי חשוב - אם אני לא טועה המסך מאט. מבחינת אחריות, המחיר נמוך, כך שאחריות של שנה היא הגיונית.

מחשבים שמציעים שנתיים אחריות במחיר דומה הם בעלי מפרט הרבה יותר נמוך וללא מערכת הפעלה. בקיצור, המחשב נותן תמורה הגיונית למחיר.

אני ממליצה שתסתכלו גם על ה-Lenovo N200 ועל הדגמים של Gigabyte, הם זולים במיוחד ולפעמים נותנים אחריות של שנתיים. ה-Vostro 1000 זו גם אופציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים