פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים היי יש לי 6500 סליידר המערכת של המכשיר רגילה ולא סימביאןהשאלה איזה תוכנות שימושיות בכלל אפשר להתקין עליו ואיפה אני יכול לראות או להורידואם אפשר להוריד עליו את התכונה של באריקסוניםTRACKIDהורדתי גרסא אחת והיא לא עובדת טוב על המכשיר..זה לא מתליח להוציא את החיפוש לאנטרנטתודה
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים TRACK ID ייעודי לSEגם תוכנת הג'אווה של TRACK ID שניתן להוריד באינטרנט עובדת אך ורק על SONY ERICSSON כי זה מתחבר לשרתים של SE.בנוגע לתוכנות, משחקים, טפטים, אתה יכול להוריד המון דברים...פשוט תריץ חיפוש ברשת.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים הוא לא סימביאן יש לי אותו..... זה מערכת נוקיה רגילה כמו של פעם גם לי יש אותו זה סימביאן S40 ץעשה חיפוש בגוגל ותראה שאני צודק...
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים חתיכת גאון אתה אא??S40 זה ממש לא סימביאן ולא קרוב לכך, זו מערכת ההפעלה ה"רגילה" של נוקיה.שקיימת במכשירים כמו 6500S, 6288 וכו'..
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים S40 הוא באמת לא סימביאני...יש לך את S60 S80 ו S90....חיפוש בגוגל, חיפוש בשמוגל ... ישר מהמקור:http://www.symbian.com/phones/index.html^^ קטלוג מורחב של מכשירי סימביאן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.