פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים יש לי קובץ עם סיומת BIN בלבד ,ללא קובץ CUEפעם הצלחתי לפתוח קבצים דומים עם דמון טולס אם כי אני לא זוכר אם היה קובץ CUE מצורףניסיתי עם 2 תוכנות אך ללא הצלחה,התוכנות הן ISOBUSTER ן-POWERISOאם ישנה אפשרות לפתוח קבצי BIN בלבד עם דמון טולס ,אנא הדריכו אותי תודה רבה למגיבים
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים ניסית עם שתי התוכנות האלו ולא הצלחת?אני בד"כ משתמש בתוכנה MagicISO לחילוץ\צריבה\הפעלה של קבצים כאלו.אבל ISOBUSTER\POWERISO אמורות להיות אותו דבר... בסך הכל כל התוכנות האלו לא שונות יותר מדי אחת מהשניה, ואם לא הצלחתלפתוח את הקובץ עם שתי התוכנות הנ"ל, אז אולי בעצם הבעיה בקובץ עצמו.אם תפרט קצת יותר - אם מופיעה הודעת שגיאה או משהו בסגנון, יהיה יותר קל לעזור ולהבין מה מקור הבעיה.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר cant find file or isnt image fileזו ההודעה שאני מקבלניסיתי 20 קבצים! לא יכל להיות שכולם פגומים\חסרים...כנראה שאני טועה במשהודמון טולס גם אמורה לפתוח את הקובץ על כונן וירטואלי,תוכלו בבקשה להזכיר לי איך פותחים עם דמון טולסכאמור,פעם הצלחתי לפתוח קובץ דומה
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים ב daemon tools אתה פשוט עושה mount לכונן הוירטואלי הפנוי ובוחר את קובץ האימאג'.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים כן מה שכן כנראה שתצטרך בתפריט הopen ללכת ל all files במקום only supported files בדיפולט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.