עבור לתוכן

דרייברים של כרטיס קול מובנה לא מזוהים

Featured Replies

פורסם

פירמטתי והתקנתי Windows XP SP3 על מחשב עם פנטיום 4 ו-256MB זיכרון.

אין לי דרייברים של שום דבר במחשב. אבל, ההתקנה של Windows זיהתה והתקינה באופן אוטומאטי את הדרייברים לכל ההתקנים מלבד הכרטיס קול המובנה בלוח-אם ASUS P4S333-M (יש לי שלושה סימני קריאה צהובים על התקני מולטימדיה).

למישהו יש אולי מושג מאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים המתאימים (ניסיתי עדכון אוטומאטי)?

פורסם

יש גם באתר של אסוס וגם באתר של רילטק, רק קח בחשבון שיש המון בעיות עם דרייברים של אודיו ו-SP3 אז אם משהו לא ילך חלק, תדע מי האשם.

פורסם
  • מחבר

יש לך אולי קישור, בבקשה (באתר של אסוס מצאתי רק דרייבר לכרטיס רשת)?

אם זה לא יעבוד, אז SP3 אשם? הייתי צריך להתקין SP2?

פורסם

תנסה את הדרייבר שנמצא בסטיקי דרייברים -> מאגרי הורדות -> רילטק AC97

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הדרייבר של רילטק, והסאונד עובד! :yelclap:

תודה! :xyxthumbs:

עכשיו, ב-Sound, video and game controllers אין לי סימני קריאה צהובים. אבל, יש לי עדיין שני סימני קריאה ב-Other devices:

Multimedia Controller ן-Multimedia Video Controller.

יש לך אולי מושג מהם שני הסימני קריאה הצהובים האלה, ומה אני יכול לעשות בנידון? ::)

פורסם

אם ידוע לך הדגם של הלוח תוריד לו את ערכת הדרייברים מהאתר של היצרן.

פורסם
  • מחבר

כשהמחשב עולה כתוב ASUS P4S333-M. נכנסתי לאתר של אסוס, אבל בדף של הדגם הזה יש רק דרייבר לכרטיס רשת.

פורסם
  • מחבר

תודה! משום מה, אני הגעתי לדף אחר.

בכל מקרה, הורדתי את הדרייבר של Audio, וזה לא מתאים.

מה זה Multimedia Controller ו-Multimedia Video Controller (אין במחשב כרטיס מסך מובנה, והכרטיס מסך של nVidia זוהה בלי בעיה)?

פורסם

על סמך מה אתה אומר שהדרייבר לא מתאים?

פורסם
  • מחבר

עשיתי עדכון דרייבר לאלה עם הסימן קריאה הצהוב, ונתתי את התיקיה בה שמתי את הדרייבר שהורדתי, והוא לא זיהה.

פורסם

טיפ קטן-

גם אם הכרטיס מסך זוהה ע"י XP, וקיבל דריוור, מומלץ להוריד את הדריוור של NVIDIA ולא להשאר עם הדריוור של מייקרוסופט.

יש באתר של NVIDIA אופציה לזיהוי אוטומטי של הכרטיס, כך שאפילו לא תצטרך לחפש שם את ההורדה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להתחבר לאינטרנט עם המחשב הזה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360466.0), אז אני לא יכול לעשות זיהוי אוטומאטי של הכרטיס מסך.

פורסם

אז אתה יכול להשתמש בתוכנה PC WIZARD לזיהוי רכיבי החומרה.

פורסם

כנראה כרטיס לכידה/עריכה או כרטיס TV

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים