עבור לתוכן

דיון מרתק

Featured Replies

פורסם

1221243984612jr5.gif

מה אתם אומרים?

פורסם

WTF?! :kopfpatsch:

פורסם

הכוונה היא שבישראל יש אסלות יותר חלקלקות או מה?

פורסם

בארה"ב יש להם שם בריכה בתוך האסלה. מלא מים. לדעתי סתם בזבוז.

ואצלנו החור יותר קטן אז לפעמים זה מחליק על הדפנות. למרות שלרוב נראה לי שמצליחים לקלוע, לא?

לי אישית נראה שבארה"ב הם קצת מגזימים עם כמות המים. חוצמזה אצלנו יש מחסור... אני מרוצה מהשיטה בארץ.

פורסם

בתכלס זה נכון, אבל האסלות בארה"ב הן חרא ;D

כשביקרתי שם, כמה פעמים מרוב הכמות שיצאה לי איזה 200 ליטר מים הציפו ת'שירותים.

הכי גרוע אם אתה משלשל :lol: נדפקת לגמרי.

פורסם
  • מחבר

בארה"ב יש להם שם בריכה בתוך האסלה. מלא מים. לדעתי סתם בזבוז.

ואצלנו החור יותר קטן אז לפעמים זה מחליק על הדפנות. למרות שלרוב נראה לי שמצליחים לקלוע, לא?

לי אישית נראה שבארה"ב הם קצת מגזימים עם כמות המים. חוצמזה אצלנו יש מחסור... אני מרוצה מהשיטה בארץ.

זה עדיף על פני לקרצף את החרא שנשאר על הדפנות אחרי השימוש.

פורסם

דיון על חרא... כל הכבוד

פורסם

אל תשכחו שאם זה כמו בישראל זה יורד לאט למים, ואם זה כמו בארה"ב זה ישר מביא לכם שפריץ של מים למקום אשר לא רואה אור שמש לעולם ;D

בכל מקרה קחו טיפ, שימו נייר למטה, ככה לא ישפריץ, ולא ילכלך (אה, ועוד טיפ, תנעלו תאשכול)

/\/\/\/\/\/\/\

כאשר העגור הלבקן האיום נפטר, הוא הוריש לי את כוחות האופל שלו, וכעת אני יכול לעשות ככל העולי לרוחי.

ותלמד לקרוא, רק הבאתי טיפ (אתה באמת חושב שהאשכול הזה ישאר? יש גבול, גם לאוף טופיק)

פורסם
  • מחבר

אל תשכחו שאם זה כמו בישראל זה יורד לאט למים, ואם זה כמו בארה"ב זה ישר מביא לכם שפריץ של מים למקום אשר לא רואה אור שמש לעולם ;D

בכל מקרה קחו טיפ, שימו נייר למטה, ככה לא ישפריץ, ולא ילכלך (אה, ועוד טיפ, תנעלו תאשכול)

מי מת ונתן לך את ההרשאה להחליט אילו נושאים לנעול?

פורסם

ה"דיון" (כנראה פספסתי אותו) חסר טעם לחלוטין, ולכן יינעל. יש עדיין רמה מינימלית של תרבות בפורום הזה, בואו ננסה לשמור עליה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים