עבור לתוכן

פצצת האטום החזקה בעולם "TSAR" יותר מפחיד מי סוף העולם.

Featured Replies

פורסם

על מה נאמר "אינני יודע באיזה נשק ישתמשו במלחמת העולם השלישית אבל אני בטוח שבמלחמת העולם הרביעית ישתמשו במקלות ובאבנים"...

• תגובות 30
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על מה נאמר "אינני יודע באיזה נשק ישתמשו במלחמת העולם השלישית אבל אני בטוח שבמלחמת העולם הרביעית ישתמשו במקלות ובאבנים"...

ואני אומר שבחמישית ישתמשו בתרסיס נגד ג'וקים רדיו אקטיביים...

פורסם

הנשק האולטימטיבי זה פצצת ניוטרון, שהורגת את החי והצומח, והאדמה הופכת לראוייה לישוב תוך כמה ימים

הנשק אינו פוגע בדומם (ציוד צבאי, ערים) פשוט צריך לחכות עד שהקרינה תרד.

:xyxthumbs:

פורסם

איך אתה יכול לקרוא לדבר היפהפה הזה מפחיד?

כשאתה רואה את זה אתה יכול להיות מתגאה ביכולות האנושיות שלנו פשוט מדהים.

פורסם

אהא, ורק בגלל ששאר הפצצות בעולם לא מסוגלות להרוג כל כך הרבה אנשים אז הם הילדים הפחות מוצלחים במשפחה?

פורסם

אהא, ורק בגלל ששאר הפצצות בעולם לא מסוגלות להרוג כל כך הרבה אנשים אז הם הילדים הפחות מוצלחים במשפחה?

:lol:

בסופו של דבר הבני אדם הם אלו שיהרסו את הכדור הזה.

אני לא קורא לזה יכולות מדהימות, אני קורא לזה טמטום לגמרי.

עם כל המוחות החכמים שיש בעולם הזה ואנחנו עדיין מטומטמים.

פורסם

האמת הגיע הזמן לאיזו מלחמה גדולה מגיפה עולמית או אסון טבע ענק. הריבוי הטבעי והרפואה גורמים לכך שבמשך המאה הקרובה נגיע למצב בו לא יהיה מספיק מזון ומים לכמות האנשים העצומה(אני די בטוח שעד סוף המאה נגיע ל10 מיליארד אם לא יותר).

פורסם
  • מחבר

רק שתדע לך בעוד 100 שנים תיהיה בטוח שהרעיון של המשחק MASS EFFECT יהיה אמיתי אולי חוץ מי החיזרים אבל אנחנו בהחלט נחייה על כוכבי לכת אחרים ואז כבר לא יהיו מלחמות עולם יהיו מלחמות יקום :lol: כמו STAR WARS :lol:

פורסם

אנחנו יותר קרובים להשמדת הגזע האנושי מאשר למשל הקמת מושבה על מאדים.(שלא לדבר על אכלוס מלא)

פורסם

אני בספק אם בעוד 100 שנה יהיו מושבות ריאליות על כוכבים אחרים.

זה רחוק מדי מלקרות...

במיוחד עם כל המהפכה של האקלים הקיים שיגרום לאסונות טבע שבטח רק יאטו את הצמיחה החיובית הכוללת.

עוד מעט הקרח ימס, הטמ"פ תעלה בצורה תמידית, המים יעלו בכמה מטרים יותר, רוב היבשות יתכסו, ואנחנו נחייה כמו בסין.

פורסם

הייתי קורא להם מוצלחים מספיק לייד הצאר.

פורסם

האמת הגיע הזמן לאיזו מלחמה גדולה מגיפה עולמית או אסון טבע ענק. הריבוי הטבעי והרפואה גורמים לכך שבמשך המאה הקרובה נגיע למצב בו לא יהיה מספיק מזון ומים לכמות האנשים העצומה(אני די בטוח שעד סוף המאה נגיע ל

10 מיליארד אם לא יותר).

נגיע להרבה יותר 10 מליארד, אבל יהיה מספיק מזון לכולם אם לא ניתן לירוקים להפחיד אותנו בקשר למזון מהונס גנטית, ויהיה מספיק מים באמצעות התפלה, אם לא ניתן לירוקים להפחיד אותנו לגבי אנרגייה גרעינית

פורסם

פצצת מימן יותר חזקה מפצצת אטום, וכיום מנסים ליצור פצצת אנטי חומר שכמות קטנה מאוד תוכל לפוצץ את כל העולם.

זאת פצצת מימן לא אטום -_-

פורסם

נגיע להרבה יותר 10 מליארד, אבל יהיה מספיק מזון לכולם אם לא ניתן לירוקים להפחיד אותנו בקשר למזון מהונס גנטית, ויהיה מספיק מים באמצעות התפלה, אם לא ניתן לירוקים להפחיד אותנו לגבי אנרגייה גרעינית

הא? מה הקשר התפלה לאנרגיה גרעינית?

פורסם

בקיצור גועל נפש, אני הייתי משקיע משאבים לפרק את כלי הנשק במקום לייצר יותר קטלני ויותר קטלני, ואז אולי יהיה תקשורת בעולם ולא יחלקו קאפות לכל מי שחלש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים