עבור לתוכן

פצצת האטום החזקה בעולם "TSAR" יותר מפחיד מי סוף העולם.

Featured Replies

פורסם

"TSAR" זאת פצצת האטום החזקה בעולם. שעוצמת הפיצוץ שלה מישתווה ל57,000,000 פצצות דינמיט :o מפחיד לחשוב אפילו עם דבר כזה נופל קרוב לישראל. הפצצה לפי מה שהמדענים טוענים יותר חזקה פי 4,000 מי הפצצה שנפלה על "ירושימה" :o בקיצור אינה לכם 2 סירטונים שיתארו לכם איך זה ניראה :smile1:

1

2

http://www.youtube.com/watch?v=FfoQsZa8F1c

תהנו.

• תגובות 30
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מה?

לרוסים סתם היה משעמם בתקופת הלחמה הקרה אז הם התחרפנו קצת והחליטו לייצר פצצה גדולה

זה לא איזה משהו חדש...

וזה לא 57 מיליון פצצות דינאמיט

פורסם
  • מחבר

אז מה?

לרוסים סתם היה משעמם בתקופת הלחמה הקרה אז הם התחרפנו קצת והחליטו לייצר פצצה גדולה

זה לא איזה משהו חדש...

וזה לא 57 מיליון פצצות דינאמיט אני לא אמרתי שזה 57 מיליון פצצות דינמיט אמרתי שעוצמת הפיצוץ מישתווה ל57 מיליון פצצות דינמיט וגם קיימת פצצה דומה עם עוצמת פיצוץ של 100 מיליון פצצות דינמיט :xyxthumbs:

פורסם

לפני שאתה פותח דיון על משהו שהיה לפני 50 שנה וכותב מלא עובדות לא נכונות כדאי שתלמד קצת

באמת

זה גם לא 100 מיליון...

פורסם

פצצת הTSAR היא ממזמן לא הפצצה הכי חזקה, כיום יש פצצות הרבה הרבה יותר חזקות ועוצמתיות ממנה :-X

טוב אני כבר לא בטוח, היה לי פעם מקור אמין למידע אבל אני לא זוכר אם מה שכתבתי מעל זה נכון, אז לא משנה :-X

פורסם

פצצת מימן יותר חזקה מפצצת אטום, וכיום מנסים ליצור פצצת אנטי חומר שכמות קטנה מאוד תוכל לפוצץ את כל העולם.

פורסם

לפי הידוע לי 'אנטי חומר' זה רק תיאורתי, כל שכן פצצה.

פורסם

לפי הידוע לי 'אנטי חומר' זה רק תיאורתי, כל שכן פצצה.

לפי הידוע לי אנטי חומר זה כבר לא תיאורטי...
פורסם

כן בדקתי ואכן קיים ייצור של אנטי חומר.

פורסם

הוא לא תיאורטי, ואם אני לא טועה קראתי שהצליחו לבודד אותו.

פורסם
  • מחבר

תיראו אולי זאת לא הפצצה הכי חזקה כיום. אבל אתם חיבים לעודות שעם דבר כזה נופל באירופה זה מוחק אותה וגם אותנו. אני מאמין שהיא מספיק חזקה וגם יש עוד פצצה חזקה בשם MOTHER OF ALL BOMBS או בקיצור MOAB גם מפחידה ביותר :xyxthumbs:

פורסם

Mother of all טהנהנה זה סלנג

במקור זה היה Massive Ordanance Air Blast Bomb... או GBU43

סוג של נשק תרמובארי, לא מתקרבת אפילו לכמויות האנרגיה שמתחילות לטייל בביקוע גרעיני.

הנשק הכי מפחיד שיוצר אי פעם(דעתי,כן) דווקא בא מכיוון האמריקאים, והסיבה היחידה שהוא לא הוכנס לשימוש היא בגלל שהם פחדו מה הצד השני ירקח בתגובה.

SLAM

http://en.wikipedia.org/wiki/Supersonic_Low_Altitude_Missile

פורסם

כיום אין אף פצצה שיכולה להשמיד את כל אירופה ואפילו לא את כל ישראל, אני מדבר על השמדה מלאה, לא שהקרינה פוגעת באנשים.

אלה הורסת הכל כולל בתים.

Mother of all טהנהנה זה סלנג

במקור זה היה Massive Ordanance Air Blast Bomb... או GBU43

סוג של נשק תרמובארי, לא מתקרבת אפילו לכמויות האנרגיה שמתחילות לטייל בביקוע גרעיני.

הנשק הכי מפחיד שיוצר אי פעם(דעתי,כן) דווקא בא מכיוון האמריקאים, והסיבה היחידה שהוא לא הוכנס לשימוש היא בגלל שהם פחדו מה הצד השני ירקח בתגובה.

SLAM

http://en.wikipedia.org/wiki/Supersonic_Low_Altitude_Missile

אתה יכול לכתוב תקציר בעברית פשוט האנגלית שלי ברמה נמוכה מאוד.

תודה מראש ערן.

פורסם

דמיין טיל.

עם כור גרעיני כמנוע שמשאיר שובל של קרינה בתור אדי פליטה בכל מקום שהוא עובר מעליו, שנושא 26 ראשי-קרב גרעיניים ובעל טווח טיסה של 180,000 ק"מ.

ואת כל חבילת האושר הזאת, ניתן לנווט ל-26 מטרות שונות ברחבי העולם מתחת לגובה שמכ"מ יוכל לזהותו.

שלא לדבר על כך שאתר ההתרסקות של הטיל עצמו אחרי שסיים להשליך את המטען שלו ברחבי העולם,יהיה אזור מפגע ביולוגי.

N-ice

פורסם

פצצת מימן יותר חזקה מפצצת אטום, וכיום מנסים ליצור פצצת אנטי חומר שכמות קטנה מאוד תוכל לפוצץ את כל העולם.

כמות קטנה של אנטי חומר תפוצץ כמות קטנה של חומר, זאת לא המרה טהורה 50% ישר הולכים לפח(heavy top quarks) ו50% של המרה לאנרגיה שרובה קינטית,

הוא לא תיאורטי, ואם אני לא טועה קראתי שהצליחו לבודד אותו.

מאוד תלוי איזה חומר, אנטי חומר בתור "חומר" כלומר מולקולות שלמות כרגע קיים רק למימן והליום, ובתהליך הייצור של אנטי פרוטונים כיום ידרשו כ2 מילארד שנה לייצר גרם של אנטי מימן.

באנטי חלקיקים, לייתר דיוק אנטי אלקטורנים משתמשים בהמון דברים החל מתאי דלק עד לבדיקות רפואיות, כיוון שהם נוצרים לבד בטבע(דעיכה רדיאוקטיבית בטא+).

PET Scan או בשמו המלא Positron Emission Thermography זאת בדיקה סטנדרטית בבתי חולים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים