עבור לתוכן

מה אתם חושבים על הכבישים בארץ, אם אפשר לקרוא להם ככה

Featured Replies

פורסם

מתפקדת גם מתפקדת, ואפילו לא מאוד מאחרת.. (יצא חרוז :smile1:)..

נכון לעכשיו יש בעיה נוראית של חוסר בקרונות (ובמסילות באזורים מסוימים). למה לעזאזל בקו הכי עמוס בארץ (נהרה, ופרט חיפה-ת"א) יש רק 3 רכבות בשעה ב-rush hour? עד כמה שאני מבין זה חוסר תקצוב של משרד האוצר. לא יודע מה הסיבה האמיתית, אבל עוד כמה עשרות קרובות בהחלט ישפרו את המצב.. אה, וכן, גם להחליף את הקרונות העתיקים לא יזיק (ובהם אתה אשכרה דוחף את הדלת..).

חוסר תקצוב?

רכבת ישראל היא אחד הגופים ה "עשירים" והבזבזניים ביותר בארץ., עם עודפי כסף מפה עד הודעה חדשה. הם כ"כ לא יודעים מה לעשות עם הכסף שהם עושים שטויות, לדוגמה-

לפני שנתיים וחצי הוחלט להכפיל את מספר המסילות מנהריה ועד מוצקין (למה לעזאזל בקו הזה? זה לא כאילו יש בו תנועה כמו קו חיפה-ת"א!), המסילה אכן הוכפלה, מהקריות ל 3 מקטעים בערך.

הבזבוז- אם זכור לי נכון, 700 מליון שקל. יקח עוד כמה שנים עד שיפרקו את זה וישתמשו בחומרי הגלם למשהו אחר. ועד אז- אתה יכול ללכת על מסילה חצי בנויה בין קריית מוצקין לכיוון נהריה. איזה כיף.

זה במקום להוסיף עוד 2 רכבות או משהו כזה שינועו בכל קו נהריה-ת"א, גם ככה מקטעים שלמים מהמסילה ריקים חצי מהזמן, אין עומס (ולא קרוב להיות) על הקו שקיים.

עוד מחדלים אפשרות לראות בתחנות רמת השרון-כפ"ס (הידעת? אם אתה על רכבת בינעירונית שעוברת בתחנות האלו, בזמן שצד אחד של הרכבת נמצא בתחנת הוד השרון, הצד השני רחוק בערך 200 מטר מתחנת כפ"ס. המרחק בין התחנות הוא בערך 700 מטר או פחות)

ועוד קצת-

לפי תכנית החומש שרכבת ישראל הציגה בשנת 2001, משנים 2003-2008 הייתה אמורה להיבנות מחדש רכבת העמק (בתוואי אחר, מן הסתם), ועוד מליון ורבע פרויקטים אחרים (אתה יכול לקרוא הכל בויקיפדיה בעברית.....)

הם קיבלו תקציב מבהיל של 25 מיליארד שקל.

את התקציב הם קיבלו במלואו- למה אין רכבת בעמק? למה הקו הפרברי בחיפה עוד לא פועל? למה הקו לירושלים לא שונה כמובטח?

ניהול יעיל של הרכבת היה משפר את דיוק הזמנים, מונע צפיפות (צריך עוד קרונות! בימי ראשון וחמישי בלתי אפשרי לעלות על רכבת!), דואג לבעוט את כל הקרונות משנות תרפפ"ו (אלו שפותחים עם ידית בעצמך) לעזאזל, ועוד.

צריך לתת שם כמה זאפטות לבכירים.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לרכבת הקלה היא תהיה פה ב2011-13

דחו את זה שוב,

לא יודע מי מבניכם מכיר את צומת הולץ אבל בצומת הולך יש סיפור

מדהים כמה שהמדינה שלנו לא יודעת לתקתק

גילו שם שצריך להזיז ת'גשר אחרי שהתחילו לבנות !

ואז הם היו צריכים להזיז איזה קיוסק או מישהו שהיה לו בית, במקום להזיז אותו בנו מסביבו בזמנו

היום בגלל זה עושים הרחבה ממש מיותרת

כביש וולפסון

מדהים כמה זמן לוקח לבנות קטע קטן מצומת חולון לוולפסון

כבר 3 שנים כמעט

גם אם היו לוקחים עובד אחד נראה לי הוא היה מספיק יותר :D

פורסם

זה מנטליות מזרח תיכונית, הכל עובד פה כמו במדינות בסביבה, כל הדברים הממשלתיים שאמורים לפעול כראוי מתנהלים כמו "שכונה" מתחילים לבנות משהו ואז מגלים שהתוכנית לא מדויקת וצריך להזיז משהו או שפתאום אין תקציב ומפסיקים לבנות, אחרי שהבזבזו מיליארדים.

המשכורות פה גבוהות, כדי שיהיו שירותים איכותיים, למה אני תקוע בספקית גרועה, ביגלל שאין פחות גרועה?

למה כל היבואנים פה מתנהלים כמו חרא עם חרא של שרות, ומנסים להתנער מכל אחריות אחרי שהם מכרו לי את המוצר ב400% רווח?

פורסם

רק יבואני מכוניות עובדים על רווח גבוה בטירוף

השאר- ממש לא.

פורסם

:funnypost:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים