עבור לתוכן

מחשב לא עובד..לוח או מעבד עזרה במה מדובר

Featured Replies

פורסם

ניקיתי את המחשב הוצאתי חלקים,ניקיתי את הצלעות קירור של המעבד,הוצאתי את המעבד ניקיתי הכל.. שחיברתי חשמל ללוח ראיתי את הנורה על הלוח נדלקת.

שסגרתי הכל והדלקתי המחשב עבד אבל לא רואים כלום על המסך ואין צפצוף כלשהו..

עוד משהו שנזכרתי שהמחשב נדלק לפני זה כשלא היה מעבד על הלוח יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה.. עכשיו השאלה היא אם זה המעבד כמו שאני חושב? :kopfpatsch:

פורסם

כשאין זכרונות על הלוח, הוא מצפצף?

פורסם

גם לי זה קרה עכשיו פתחתי תמחשב כדי לנקות אותו הוצאתי תזכרונות תכרטיס מסך ניקיתי הכל מאבק והחזרתי שוב

עכשיו המחשב בכלל לא עולה והמסך לא עובד לי רשום לי NOS SIGNAL

יכול להיות שמשהו נשרף איך אני יודע אם זה כרטיס מסך או לוח אם?

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את הזכרונות הדלקתי.. לא מצפצף

פורסם

סימן רע, כנראה הלוח התקלקל.

מה הדגם שלו? יש לך עדיין אחריות עליו?

פורסם
  • מחבר

ASUS P4S800D לא אין אחריות... גם אם הנורה שלו נדלקת יכול להיות שהוא הלך נכון?

לדעתך בוודאות זה הלוח או שאפשר לבדוק בעוד דרך חוץ מלהביא אחר ולהרכיב עליו?

פורסם

זה אומר על תקלה או בספק, או בלוח, או במעבד.

ראשון בדוק את המערכת עם ספק אחר.

אחר כך נסה להחליף מעבד, במידה ויש לך מאיפה להשיג.

פורסם
  • מחבר

וד משהו.. שאני מפעיל יש ריח של שרוף ניסיתי לבדוק מאיפה אבל לא ממש מצאתי..

ספק אני ינסה להחליף ולנסות ומעבד אין לי מאיפה להביא כדי להחליף.. אבל יש לי שאלה..אם הלוח הלך ואני מביא מעבד שאני יודע שעובד יש סיכוי שהוא ישרוף ת'מעבד?

פורסם
  • מחבר

יש עוד משהו.. חיברתי ת'ספק בנפרד כדי לבדוק אותו והוא עובד.. אבל שאני מחבר את הספק עם ה20 פינים וגם עם ה4 שמתחברים בנפרד למקום בלוח המחשב לא נדלק..

פורסם

ריח שרוף? לא להדליק את המחשב!

מאיזה רכיב מגיע הריח?

פורסם
  • מחבר

זה לא ידוע זה ריח באוויר כזה חח אממ בכל מקרה כנראה שזה הלוח אני יחפש איפה להחליף אותו הוא קצת ישן..תודה על העזרה !!

פורסם
  • מחבר

עדכון: קניתי לוח חדש .. ואני רוצה להרכיב עליו הכל,יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות/לבדוק לפני שאני מרכיב? הלוח הוא ASROCK P4I65G

פורסם

לחבר את הלוח בזהירות ולבדוק שהצד הפנימי של הלוח לא יגע במתכת של המארז(ההלחמות)

להכניס את הזיכרונות בצד הנכון ובזהירות לא בכוח

להכניס את המעבד בזהירות מירבית ולבדוק שהכיוון נכון (יש כיוון מסוים להכנסת המעבד)

להדליק את המחשב רק עם זיכרון אחד וכרטיס מסך (אני חושב שהלוח שלך בא עם כרטיס מסך על הלוח)

במידה והכל עובד ועולה במסך הכתוביות של הביוס הצלחת.

פורסם
  • מחבר

לחבר את הלוח בזהירות ולבדוק שהצד הפנימי של הלוח לא יגע במתכת של המארז(ההלחמות) עשיתי

להכניס את הזיכרונות בצד הנכון ובזהירות לא בכוח עשיתי

להכניס את המעבד בזהירות מירבית ולבדוק שהכיוון נכון (יש כיוון מסוים להכנסת המעבד) עשיתי

להדליק את המחשב רק עם זיכרון אחד וכרטיס מסך (אני חושב שהלוח שלך בא עם כרטיס מסך על הלוח) כן הוא עם כרטיס מובנה,עשיתי

במידה והכל עובד ועולה במסך הכתוביות של הביוס הצלחת. לא עובד :nixweiss:

הפעלתי ת'מחשב רק עם מעבד כרטיס מסך שמובנה וזיכרון אחד.

המאווררים שמחוברים והמאוורר של המעבד עובדים אבל אין תמונה על המסך ולא שומעים איזה "ביפ" או משהו כזה שהמחשב עובד בתקינות

ניסיתי להפעיל בלי זיכרון והיו צפצופים שאומרים שלא מחובר זכרון,שחיברתי והדלקתי שוב אין כלום.

ניסיתי להוציא ת'סוללה שעל המעבד להחזיר לאחר כמה זמן.. לא עזר

ניסיתי לחבר את הלוח מחוץ למארז כך להיות בטוח שהוא לא נוגע במארז ומקצר

מעבד אין לי איך לבדוק במחשב אחר.. את הספק חיברתי בנפרד רק לחשמל והוא עבד.. מה עוד אפשר לעשות? :kopfpatsch::nixweiss:

פורסם

סתם בשיבל הניסיון אם יש ברשותך ספק כוח חלופי תנסה לחבר עם ספק כוח אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים