עבור לתוכן

חברה תבעה את EDONKEY, האם קץ הפיראטיות מגיע?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים שמעתי על תפיסתו של מנהיג RAZOR והיום שמעתי שתבעו את EDONKEY ולפני כמה חודשים תבעו את KAZAA שאלו בעצם

ראש הפיראטיות לפי הידוע לי.

האם דבר זה מסמל שהRIAA ילחמו עד הסוף וקץ הפיראטיות מגיע? :-\

אני בטוח שדבר זה לא ישמח הרבה אנשים כאן ובכלל בעולם.

מקווה שלא עברתי על כללי הפורום! :bash:

פורסם

לא עברת על שום כלל. נראה לי שאנשים לא מבינים שאסור לפרסם warez, אבל אפשר לדבר על דברים שקשורים לזה בצורה עקיפית...

נו זה בולשיט! מאיפה מצאת שתפסו את "מנהיג רזור"? RAZOR זה כמו החאמס... אתה הורג את המנהיג, צץ מנהיג חדש. זה לא שזה פוגע...

תסביר לי בבקשה איך אפשר לתבוע את אידונקי, כי אני לא מבין. זאת תוכנת קוד פתוח, ואין שרת מרכזי. את מי תובעים? את כל מי שמשתמש בזה? 5 מיליון אנשים? לגבי קאזה, כבר היה איתם משפט וקבעו שקאזה זה חוקי.

פורסם

לא עברת על שום כלל. נראה לי שאנשים לא מבינים שאסור לפרסם warez, אבל אפשר לדבר על דברים שקשורים לזה בצורה עקיפית...

נו זה בולשיט! מאיפה מצאת שתפסו את "מנהיג רזור"? RAZOR זה כמו החאמס... אתה הורג את המנהיג, צץ מנהיג חדש. זה לא שזה פוגע...

תסביר לי בבקשה איך אפשר לתבוע את אידונקי, כי אני לא מבין. זאת תוכנת קוד פתוח, ואין שרת מרכזי. את מי תובעים? את כל מי שמשתמש בזה? 5 מיליון אנשים? לגבי קאזה, כבר היה איתם משפט וקבעו שקאזה זה חוקי.

כן תפסו את מנהיגה/מקימה של רזור... ובגלל זה כפי הנראה ראזור פרשו... :(

פורסם

DeViancE Rulz

פורסם

שאני אבין- לדעתכם, החוקים של פורום משחקים(לא להזכיר קשר לווארז) לא תקפים בדיון מסוג זה?

מה ההודעות האלו, DEVIANCE RULEZ? כל עוד זה בעניין חדשותי, סבבה, אבל להתחיל עם הודעות כאלו יביאו מהר מאוד לסמל של מנעול That cannot be unlocked.

פורסם

מה אתה דואג הם פושעים בסך הכל

פורסם
  • מחבר

הם פשועים ובזכותם אני מתקיים, זה החיים.

פורסם

לא תבעו את EDONKEY

תבעו את אחד השרתים שקיימים לתוכנה , זה לא קשור למפתחים של הEDONKEY או לתוכנה עצמה

פורסם

אנשים גם היה תבעיה נגד תוכנת האי מיול (עצמה) וגם נגד תוכנת האי דונקי (עצמה) ובסופו של דבר השופט של בית המשפט העליון של ארה"ב החליט שהתוכנה חוקית, כי אין אחראים המפתחים או השרתים מה עובר דרך התוכנה שלהם בין אם זה משחקים סרטים (כל דבר לא חוקי) או תמונות של משתמשיפ פרטיים שבא להם להפיץ את עצמם.

אז מזה אפשר להבין שלבנתיים אין לתובעים פיתרון כי כך החליט שופט בית המשפט העליון של ארה"ב וגם הם לא יכולים לתבוע 30,000,000 איש.

פורסם

הם פשועים ובזכותם אני מתקיים, זה החיים.

LOL צודק הם כמו חבורת רובין הוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים