עבור לתוכן

מצאו את רוז?

Featured Replies

פורסם

אני לא ראש המכון הפתולוגי באבו כביר אבל נדמה לי שגופה לא מגיע כ"כ מהר למצב כזה של רקבון (עצמות וגולגולת, לטענת הצוללן).

פורסם

אני לא ראש המכון הפתולוגי באבו כביר אבל נדמה לי שגופה לא מגיע כ"כ מהר למצב כזה של רקבון (עצמות וגולגולת, לטענת הצוללן).

זה הירקון- לך תידע.

פורסם

מה מטריד יותר: אם זו אכן רוז, או אם זו לא היא?

פורסם

מצאו בתוך המזוודה גופת ילדה כמה גופות של ילדות יכולות להיות בערך באותו מקום שבו הוא זרק את המזוודה (סבא שלה)

פורסם

אני מקווה שישימו את הרוצח בכלא עם איזה כושי סטייל גוליית שיחלל את השושנה שלו :pissed: :pissed: :screwy:

פורסם

עם כל הזבל שנזרק לירקון ב 10-20+ שנה, אני לא אתפלאה אם ימצאו שם עוד 20 מזודות אדומות עם חלקי גופות. שאף אחת מם מהם היא לא רוז.

פורסם

מזה נראלך הבורר

פורסם

יש מדע שלם של ריקבון, יש במכון לרפואה משפטית מומחים לדבר (רובם למדו את הנושא בארה"ב שם נעשו מחקרים רבים בנושא). מדובר בנושא מאוד מורכב שתלוי בגורמים רבים, אבל בחלט ייתכן מצב של ריקבון מואץ שבו הבשר נפרד מהעצמות בתוך שבועות עד חודשים ספורים, סביבה של מים חמימים, עשירים בבע"ח בהחלט יכולה להסביר מצב כזה.

בכל מקרה זה סיפור נוראי, אני מקווה שלפחות יפיקו לקחים וישפרו את השירותים להגנה על ילדים בסיכון.

פורסם

^ אבל לאיפה הבשר נעלם?

הצפיפות של הבד ממנו עשויה התיק גדולה מדי בשביל שהבשר יתפרק בכזאת מהירות.

אולי מישהו פשוט מנסה לחכות את מה שהוא עשה ולנסות להפליל אותו,במילא זה נהיה כבר טלנובלה

פורסם

בורר? לא. ישראל 2008, בהחלט.

על סמך מה שידע כרגע, לא מצאו גופה של ילדה. לא מצאו גופה בכלל ליתר דיוק. מצאו עצמות וגולגולת אם אני לא טועה. מכן ועד לא רוז יש עוד דרך ארוכה. אחרי בדיקה נדע. כרגע כל מה שיש זה עוד קורבן רצח "קבור" בירקון.

אם אתה רוצה להכנס לתאוריות קונספרציה. את המזוודה מצא צוללן פרטי שנשכר ע"י המשטרה, 400 מטר מאיפה שהסב כביכל זרק את הגופה. חודש הם צוללים בירקון- ולא מצאו את זה. כולה 400 מטר בירקון, זה לא האמזונס.

משטרת ישראל + פרשה של חודש = צוללן פרטי +מזוודה אדומה ועצמות. שתילת ראיות, לא בארץ ישראל הנאורה.

פורסם

^ אבל לאיפה הבשר נעלם?

הצפיפות של הבד ממנו עשויה התיק גדולה מדי בשביל שהבשר יתפרק בכזאת מהירות.

אולי מישהו פשוט מנסה לחכות את מה שהוא עשה ולנסות להפליל אותו,במילא זה נהיה כבר טלנובלה

יש לך מושג מה באמת מצאו שם? יש סיבה שלא נתנו פירוט מפורט או פירסמו תצלומים בתקשורת.

מלבד זאת, יש שיטות היום לזיהוי וודאי של גופה גם במקרה של ריקבון מתקדם.

על סמך מה שידע כרגע, לא מצאו גופה של ילדה. לא מצאו גופה בכלל ליתר דיוק. מצאו עצמות וגולגולת אם אני לא טועה. מכן ועד לא רוז יש עוד דרך ארוכה. אחרי בדיקה נדע. כרגע כל מה שיש זה עוד קורבן רצח "קבור" בירקון.

אם אתה רוצה להכנס לתאוריות קונספרציה. את המזוודה מצא צוללן פרטי שנשכר ע"י המשטרה, 400 מטר מאיפה שהסב כביכל זרק את הגופה. חודש הם צוללים בירקון- ולא מצאו את זה. כולה 400 מטר בירקון, זה לא האמזונס.

משטרת ישראל + פרשה של חודש = צוללן פרטי +מזוודה אדומה ועצמות. שתילת ראיות, לא בארץ ישראל הנאורה.

גולגולת ועצמות זה גופה, לפחות פעם אחרונה שבדקתי. כפי שאמרתי, אין לך מושג מה באמת מצב הגופה ואין לך את הידע הדרוש במדעי ריקבון על מנת לדעת אם מצב הגופה תואם את הזמן שחלף מאז הרצח לכאורה. אפשר לדעת בהערכה זריזה את הגיל והמין של הקורבן, צילומי רנטגן ו-CT של הלסת והעצמות במהלך היממה הקרובה וניתוח רקמות במהלך הימים הקרובים יגלו את הזהות המדויקת של הקורבן וגם יתנו מושג לגבי הסיבות למוות (שברים חדשים וישנים, עדויות להרעלה). אין כאן יותר מדי מיסתורין. סחף של 400 מטרים מאוד סביר בשביל תקופה כל כך ממושכת, אפילו בירקון.

כמה אנשים פה רואים יותר מדי סדרות טלוויזיה מרובות קונספירציות וצריכים להיות יותר מציאותיים...

פורסם

את העובדות האלה אתה מעלה על סמך תואר לימנולוגיה שברשותך, או שאתה פשוט חושב ככה?

פורסם

את העובדות האלה אתה מעלה על סמך תואר לימנולוגיה שברשותך, או שאתה פשוט חושב ככה?

לא מבין הרבה בלימנולוגיה, אבל ציטטו ברדיו מומחה שטען שסביר שהמזוודה נסחפה כך וכך. שלא לדבר שיתכן שהסבא שיקר וזרק את המזוודה באותו המקום.

לגבי שאר הדברים שכתבתי, הם השערות שמבוססות על הידע הכללי שלי במדעי החיים ועל קורס ברפואה משפטית שהעבירו לנו פרופ' היס ומספר מומחים מהמכון לרפואה משפטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים