פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים שלום לכולם אני צריך בבקשה דרייבר למכשיר ברקוד שקורא קודים של מוצרים וכו' של חברת cipher lab model 1100בבקשה זה דחוף מאודדד אני מתחנן אליכם!! תעזרו לי
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים http://www.cipherlab.com.tw/media/Download/ScannerManager_1.17.zip וזה אחרי 20 שניות בגוגל. :
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים מה אתה צריך להתקין?אני לא מכיר את הציוד אבל התוכנות הם standalone ונראות עובדות.
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים קוראי ברקוד לא צריכים דרייברים, הם מתחברים בשירשור למקלדת, ומזהים כמקלדת לכל דבר ועניין.ברגע שהקורא מזהה בר-קוד, הוא שולח פלט למחשב דרך כניסת ה-PS2 ממש כאילו מישהו הקליד או שורת המספרים ידנית בעזרת המקלדת.
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים מחבר האם אפשר לבקשר מכם בבקשה גם תוכנה לברקוד להוסיף מוצרים וזה כי לא מצאתי שם הוספת מוצרים צחיר וכו'[br]פורסם בתאריך: 10.09.2008 בשעה 22:42:56קוראי ברקוד לא צריכים דרייברים, הם מתחברים בשירשור למקלדת, ומזהים כמקלדת לכל דבר ועניין.ברגע שהקורא מזהה בר-קוד, הוא שולח פלט למחשב דרך כניסת ה-PS2 ממש כאילו מישהו הקליד או שורת המספרים ידנית בעזרת המקלדת.אוקיי זה נימצא בשירוש למיקלדת וקשאני פותח את הכתבן וסורק מוצר האם הברקוד זה סתם רושם את המוצראני רציתי תוכנה בבקשה לסופת מוצרים לניהול האם אתם מבינים אותי
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים למה שלא תפנה לספק הציוד עם השאלה הזאת?אני לא בטוח עד כמה האנשים פה יוכלו לתת לך מידע נכון לגבי הציוד הזה ספציפית.
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים יצא לי להתעסק קצת בתחום, אבל רק בהקשר החומרתי, אני לא יודע לגבי אילו תוכנות קיימות בשוק לניהול מלאי וכו' (אני עבדתי מבעיקר מול תוכנות אד-הוק שתוכנתו בלעדית עבור אירגונים ספציפיים)כמו כן אני לא בטוח שאנשים פה בפורום יהיה להם ניסיון בדבר כזה, אני מאמין שבחיפוש בגוגל תמצא פתרונות OFF THE SHELF שיתאימו לך.
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים מחבר פשוט קיבלתי את זה מחבר טוב שלי אני צריך את זה עובד האם זה!!ואני שוב מבקש ממכם אני סורק האם הברקוד בכתבן למשאל והוא רושם לי קוד שם מוצר יש אולי תוכנה לשיבוץ הקודים לוהספת פריט מכיר??זאת אומרת תוכנה לניהול חנות משהו כזהרצוי כמובן בעברית בבקשה זה חשוב לייייועברתי הכל בגוגל ולא מצאתי!***
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים -yooy- אתה חייב ללמוד להתנסח כמו בן אדם ולהפסיק עם סימני הקריאה המופרזים האלו.מה המטרה של הסורק ברקוד הזה בסופו של דבר?אם זה באמת כל כך חשוב לך תשאל את החבר שלך מאיפה הסורק ומי נותן לו שירות.
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים מחבר השירות הוא דנגוט הם לא מכירים בי יותר למטרת פתיחת חנות לניהול מוצרים וזהוא !! בבקשה תעזרו ליי אני מבקששש
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים אם הם לא לא יעזרו לך אז בטח גם אף אחר לא יוכל. לפחות לא פה.אני מציע לך לחפש גורם מקצועי מהתחום.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.