עבור לתוכן

כבר משתגע!! לא מצליח להתקין OS.

Featured Replies

פורסם

אני כרגע בצבא, אז כשיוצא לי להגיע הביתה אני רוצה להתפנק עליו, אבל הוא לא נותן!!

לפני כשבועיים ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס (וויסטה) מקורי יש לציין, וכל הזמן ההתקנה נתקעת ולמרות שאין שום בעיה הוא מציג לי חלון שאומר שכל המידע שהועבר עד עכשיו לדיסק הקשיח ימחק ונסה שוב, אוקיי ניסיתי להתקין XP וגם שם יש בעיה אחרי שהגדרתי את הדיסק אליו אני רוצה להתקין את המערכת ועשיתי פרמוט לכונן הוא תמיד מתקשה להעביר קובץ מסויים, יש לציין שזה קובץ שונה בכל פעם (פעם אחת היה גם קטע כזה שהוא לא הצליח לייצור תקייה WINDOS זאות אומרת את התקייה הראשית בהתקנה). עכשיו אני יהיה איתכם גלוי ואני יודע שזה אסור אז ניסיתי להוריד מערכת הפעלה לא חוקית ולהתקין, כי חשבתי שזה בעיה בדיסק אבל מסתבר שזאות אותה שגיאה, לכן הבעיה היא לא בדיסק אלה משהו אחר.

אני חושב שזה ה-DVDROM אבל גם לא, כי החלפתי עם עוד אחד שיש לי בבית וזה גם לא עבד, אותה שגיאה.

החשדות שלי הם כרגע זה שאו ששני הכוננים הלכו (לא סביר) או ששני הדיסקים הקשיחים שבהם ניסיתי להתקין את המערכת גם לא עובדים (אחד של 250GB יחסית ישן ועוד אחד של 500GB שקניתי לפני כ חודשיים) מה שגם לא סביר..

אז מה אתם יכולים לייעץ לי? אני כבר ממש נואש..

פורסם

ניסית להחליף את הכבל PATA במחבר את הDVD?

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי, לא עוזר..

בבקשה עוד הצעות.

פורסם

כןן תבדוק בMEMTEST את הזיכרונות תראה אם יש שגיאות. זה היה לי פעם בדיוק מה שאתה מתאר-וזאת הייתה התשובה.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להפנות אותי לMEMTEST הזה?

פורסם
  • מחבר

או קיי אז ככה, אני באמת חושב שזה זכרון כי הוצאתי סטיק אחד של 1GB וניסיתי להתקין וזה לא עבד אז החזרתי את השני ואת הראשון הוצאתי והמחשב הצליח להעתיק את כל הקבצים של ההתקנה לדיסק הקשיח אבל אחרי שהוא עושה RES בשביל לעלות כבר עם הממשק היפה של ההתקה של XP אז עוד לפני כשהוא שואל אותי אם אני מעוניין להתקין את הOS דרך הBOOT אז אני אמור לא לעשות כלום בשביל שהוא ימשיך להתקין אבל אחרי שיש את המשפט Press any key to boot from a cd הוא מציג לי הודעה עדיין בDOS שDISK READ ERROR OCCURED PRESS CTRL + ALT + DEL TO RESTART.

ניסיתי את זה בשני הכוננים אחד של 250GB שאני יודע בטוח שהוא עובד ועוד אחד של 500GB שיותר חדש מה250 אז אמור להיות תקין גם כן.

פורסם

תשאיר רק את הכונן שהתקנת בו את המערכת הפעלה, תבדוק שכול ההגדרות נכונות בביוס, לדעתי

אולי הוא מנסה לעלות כונן אחר , ולא את הכונן הנכון , תבדוק שהוא גם על MASTER, והכול מוגדר כראוי,

לדעתי מכאן אולי זה בעיות של הגדרות בביוס , ואולי תנסה להחליף בין המיקומים של ההארד דיסקים

ולהיתעסק עם זה קצת, אני מאמין שאולי זה יעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים