עבור לתוכן

האם לחלק עיתונים ברכבת זאת עבודה שיש בה מן ההשפלה?

Featured Replies

פורסם

עזוב הבן אדם פשוט חיי בסרט.

הוא לא יודע מה זה חיים קשים...

אני עוד חיי "דבש" בצבא... יש אנשים שטוחנים פי 1000 ממני.

חבל שהוא לא התגייס זה היה רק מחשל אותו.

פורסם

קודם כל כל עבודה מכבדת בעליה

אז עם כל הכבוד תפסיק לבכות ותתפוס את עצמך בידיים

מה נראה לך?שרק עבודה של משכורת עם 5 ספרות זה לא "משפיל" ?

נכון שלאהוב את מקום העבודה זה דבר חשוב אבל בחייאת או שתעשה צעד ותעוף משם או שתמשיך או שתמצא עבודה במשרה מלאה אחרת

אחרי 3 חודשים קח חופש ותדפוק שיעורי נהיגה

אני הוצאתי רישיון אחרי חודש וחצי ב3 כפולים בשבוע אז מה הבעיה?

פורסם

באיזו תחנה אתה מחלק עיתונים? :silly:

פורסם
  • מחבר

טוב אני חושב שלא הבנתם את הנקודה שלי. או שאני לא הבנתי את שלכם. בכל אופן רק הרגשתי קצת רע עם מה שאני עושה כי העתיד עדיין לא כל כך ברור לי.

לגבי השיעורי נהיגה אני לוקח 3 שיעורים בשבוע. הבעיה היא שזה רק ממשיך וממשיך ואני לא רואה אפילו טסט! הנהיגה שלי במקום להשתפר היא רק נהיית יותר זוועתית היום התבלבלתי בין ימין לשמאל! אני לא מפוקס אני מרגיש כאילו אני לוקח גראס כל בוקר אבל בעצם זאת רק הכרית שלי עם הריח של המנטה.

לקחת כפולים משולשים או מרובעים בשיעורי נהיגה? לא נראה לי ישפר את המצב כל כך. אין לי דרייבר מתאים לזה. ;)

אם אני אעוף מהעיתונים אני לא יודע אם אמצא כל כך מהר עבודה בחצי משרה שתתאים לי עד סוף השיעורי נהיגה. הבעיה היא גם שהמורה שלי זקן ובערב קשה לו ללמד נהיגה. אז אני לא רוצה להקשות עליו. ויש לי כסף לשיעורי נהיגה. אולי אני מסתכל יותר מידי על הדשא של השכן... נראלי באמת יצאתי קצת טמבל כאן :hat:

דרך אגב. לגבי השירות הלאומי שלי. אחי טחנתי שמה שנה שלמה בגשם ברוח הקמתי במות לפורים ליום הזיכרון. אספתי פחיות מהפחים בשביל השרת. חיטטתי בזבל כדי להוציא לו דברים. על הבוקר הייתי מרים עגלה גדולה עם שולחנות כיסאות ארונות חלונות שבורים מה לא.

איך שהייתי נכנס לבית ספר. במקום כוס קפה בוא תרגע ילד צעיר. השרת היה בא אליי צועק עליי "עמית?! אני צריך אותך ייאלה קדימה לעבוד!" אז אני חושב שהתחשלתי לא מעט. ואולי גם נשרטתי בדרך אין לי מושג.

ואני עובד בתחנת נתניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים