עבור לתוכן

המלצה ליחידה צבאית טובה "קרבית". מעדיף יחידה שבסוף הוכל להגיע ל"מיסתערבים"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין ששיזוף לא נחשב ? זה לא שיזוף אלה זה שאני חיי כאן הרבה שנים הפך אותי לחום יותר כמו בין חום לצהוב כזה משהו מוזר כזה

תסתכל על העור ליד הזין שלך - הוא לבן וישאר לבן. לא יודע איך להגיד לך את זה אבל מרוב שאני חיי בישראל כל כך הרבה מיצטער אבל גם הזין שלי חום :cool2:

נניח שבאמצע עבודה מתחיל להתקלף לך העור ואתה הופך להיות לבן ? תגיד אתה שומע תצמך כשאתה כותב דברים כאלו? אולי גם יפלו לי הביצים באמצע העבודה

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי החשיבה שלך ורמת המוכנות הנפשית שלך לצבא לא תתקבל לשום יחידה מיוחדת שמצריכה כישורים אינטלקטואליים.

מצטער אבל התגובות שלך מראות שאתה פשוט לא אחד שהולך לעבור מבחן פסיכולוגי בשום גיבוש וגם אם כן לא תשרוד ביחידה עצמה. צריך שם

יותר מכושר טוב.

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק?? האם תוכל לפרט קצת, אני מוכן לישתנות בשביל להגיע לשהם. מוכן ליקרוע תתחת בשביל זה כי אני מאמין שאני יכול להצליח :)

פורסם

קיצר היתה צריך לנסות להגיע לצנחנים. אם לא לך לגולני או משו

פורסם
  • מחבר

תיראו זה סדר העדיפויות שלי- גבעתי,כפיר900,גולני במיקרה הכי גרוע,ונהג משאית עם אני ינשור מי כל היחידות האלו שזה לא יקרה.

פורסם

למתי התאריך גיוס שלך? סיימתה עכשיו יב' או יא'?

וסבבה, תסמן אותם 5 5 5 ואת השאר תסמן 1\2

פורסם

הבנתי שאתה רוסי, ואם אתה רוסי תשכח מלהיות מסתערב.

בימ"ס יש המון רוסים.

וארתור בשביל להגיע ליאיזשהי יחדית מסתערבים אתה צריך להגיע למג"ב ומשם לעבור גיבוש ימס ולשרוד את המסלול שלהם. או להגיע לצנחנים ולעבור שם גיבוש דובדבן.

פורסם

אם עדיין לא מאוחר שינסה לדחוף לעצמו גיבוש צנחנים ואז לבקש דודבן, או להישאר בצנחנים

פורסם

אני חייב להגיד לכם המצב פה קשה.

כמה שטויות במקום אחד.

אין שום בעיה להגיד ליחידה מסוערבת עם חזות לא מזרחית. יש המון אשכנזים בדובדבן (אפילו דיי הרוב)

ויש המון אשכנזים בימ"ס.

לימ"ס אתה מגיע ממג"ב ולדובדבן מגיבוש צנחנים כמו שאמרו פה.

כל השטויות שכתבתם פה על גולני צנחנים וגבעתי פשוט מעציבים אותי.

כל החטיבות חי"ר היום הם זהות בהכשרה ובפעילות (רק גזרות עבודה שונות).

לכל חטיבות החי"ר יש את היחידות החטיבתיות שהם היחידות המובחרות שלה ואליהם צריך לעבור גיבוש.

כל המסלולים שלהם דיי זהים (של היחידות מחטיבות שונות) והם עוברים הרבה קורסים ביחד.

אז למען השם, מספיק לספר על שטויות שחבר שלכם סיפר לכם ותענו לאנשים כאלה רק מנסיון אישי.

פשוט מביך לקרוא חלק מהשטויות שאתם כותבים פה בבטחון מלא.

הכי פשוט זה לעבוד לפי החוק הבא- אם לא התגייסת עדיין אל תייעץ לאנשים על הצבא כי אתה לא מבין מהחיים שלך וניזון מסיפורי פאלברה מטופשים

פורסם

אני חייב להגיד לכם המצב פה קשה.

כמה שטויות במקום אחד.

אין שום בעיה להגיד ליחידה מסוערבת עם חזות לא מזרחית. יש המון אשכנזים בדובדבן (אפילו דיי הרוב)

ויש המון אשכנזים בימ"ס.

לימ"ס אתה מגיע ממג"ב ולדובדבן מגיבוש צנחנים כמו שאמרו פה.

כל השטויות שכתבתם פה על גולני צנחנים וגבעתי פשוט מעציבים אותי.

כל החטיבות חי"ר היום הם זהות בהכשרה ובפעילות (רק גזרות עבודה שונות).

לכל חטיבות החי"ר יש את היחידות החטיבתיות שהם היחידות המובחרות שלה ואליהם צריך לעבור גיבוש.

כל המסלולים שלהם דיי זהים (של היחידות מחטיבות שונות) והם עוברים הרבה קורסים ביחד. חוץ מהנמרים המיוחדים :)

אז למען השם, מספיק לספר על שטויות שחבר שלכם סיפר לכם ותענו לאנשים כאלה רק מנסיון אישי.

פשוט מביך לקרוא חלק מהשטויות שאתם כותבים פה בבטחון מלא.

הכי פשוט זה לעבוד לפי החוק הבא- אם לא התגייסת עדיין אל תייעץ לאנשים על הצבא כי אתה לא מבין מהחיים שלך וניזון מסיפורי פאלברה מטופשים

:xyxthumbs:

ואגב, זה הת'רד הכי מצחיק שקראתי בפורום עד היום. כל כך הרבה שטויות. וזה ששאל, שהוא פשוט אדיוט שבטח יגיע בטעות לאחת היח"טיות ויעוף משם על טיל אחרי חודש.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

ואגב, זה הת'רד הכי מצחיק שקראתי בפורום עד היום. כל כך הרבה שטויות. וזה ששאל, שהוא פשוט אדיוט שבטח יגיע בטעות לאחת היח"טיות ויעוף משם על טיל אחרי חודש.

היי למי אתה קורא אדיוט יא אידיוט שכמוך :) בקשר למישמר הגבול. אני לא יכול כי כבר העיפו אותי מישהם ביגלל "סיווג ביטחוני" שאני באמת לא יודע מה זה. ואף אחד לא מוכן לספר לי וזאת ממש בעיה בשבילי. אפשרי לחזור ככה אמרו לי אבל חייב להיות קצת בכלא נכון ? עד שיסכימו. או להגיד להם 3 שנים בכלא או מג"ב. ואז בוחנים אותך עד כמה אתה רציני בקטע הזה ככה אמרו לי בתל השומר זה נכון ? וגם אני לא יעוף מי שום יחידה עם לא יהיו בעיות כמו "סיווג ביטחוני" כי אני לא מחפש בעיות במיוחד בצבא או לפחות בטירונות. מישהו אולי יכול גם לספר לי באיזה יחידה אפשר לעשות קורס "צלף" ? עם יש לי משקפים זו יכולה להיות בעיה בשבילי ? וגם יש לי פרופיל 82 זה מספיק לכל יחידה קרבית נכון ?

פורסם

LOL זה ממשיך :)

פורסם

שמע, נראה שאפילו אין לך את הסיווג הבטחוני כדי לדעת מה זה סיווג בטחוני :lol:

כנראה שאתה מהווה איום רציני על ישראל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים