עבור לתוכן

המלצה ליחידה צבאית טובה "קרבית". מעדיף יחידה שבסוף הוכל להגיע ל"מיסתערבים"

Featured Replies

פורסם

עזרה. נותרו לי רק חודשיים, ובנתיים אני הולך לפי המנילה שלי ל"גבעתי" עם לא אז ל"כפיר 900" לא יודע מה בקשר ל"גולני" אבל אני יודע שהם נהרגים ראשונים בזמן מילחמה וזה לא מתאים לי.צריך המלצה ליחידה טובה עם אפשרות לקרירה צבאית והסבר במה זה כרוך ?

תודה רבה. לעוזרים ארתור.

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה כוונה להיות שייך למסתערבים ?

בתור לוחם ? או בסתם איזה תפקיד ביחידה הנ"ל ?

אם אני לא טועה בשביל להיות לוחם מסתערב אתה צריך להיות בעל " חזות ערבית\מזרחית "

פורסם
  • מחבר

ברור שלוחם. מה חשבת ג'וב ? ומזאת אומרת חזות ערבית ? כאילו צריך להיות ערבי,תימני,מרוקאי כדי ליראות כמו האויב ?

פורסם

03 זה "ג'ובניק", לא לוחם.

לא יודע מה בקשר ל"גולני" אבל אני יודע שהם נהרגים ראשונים בזמן מילחמה וזה לא מתאים לי.

מה אתה מפגר?

פורסם
  • מחבר

לא אני לא מפגר. זה ידוע שלוחמי גולני נהרגים יותר מי כל יחידה אחרת. עם זה ביגלל רשלנות או פיקוד שגוי זה לא משנה העיקר שזה מה שקורה.[br]פורסם בתאריך: 10.09.2008 בשעה 02:01:50

03 זה "ג'ובניק", לא לוחם. אז למה אמרו לי בתל השומר,בלישכה הראשית שאני הולך להיות 03 "גבעתי" ?

פורסם

אם אתה חושב ככה אז כנראה אתה צריך ללכת לצנחנים :lol:

פורסם
  • מחבר

שלא נידע מי צרות אנשים בעלי כושר גופני מעולה אמרו לי שאני לא יתקרב לשהם וזה בדיוק מה שאני הולך לעשות :xyxthumbs:

פורסם

ברור שלוחם. מה חשבת ג'וב ? ומזאת אומרת חזות ערבית ? כאילו צריך להיות ערבי,תימני,מרוקאי כדי ליראות כמו האויב ?

הבנתי שאתה רוסי, ואם אתה רוסי תשכח מלהיות מסתערב.

פורסם

שלא נידע מי צרות אנשים בעלי כושר גופני מעולה אמרו לי שאני לא יתקרב לשהם וזה בדיוק מה שאני הולך לעשות :xyxthumbs:

ואוו אתה כלכך חיי בסרט...

פורסם
  • מחבר

כן אולי אני רוסי, אבל אני ניראה יותר כמו ערבי כשיש לי זקן ותאמין לי מי כל כניסה לקניות או לתחנה מרכזית ישר קופצים ליבדוק אותי :lol: תארו לכם צבע עיניים שחור,צבע שיער שחור,זקן עם אני לא מגלח כמו של מחבל מי עזה,צורת גוף שרירית,גובה 1.80 ובקיצור ערבי פוטנציאלי :smile1:

פורסם

לא אני לא מפגר. זה ידוע שלוחמי גולני נהרגים יותר מי כל יחידה אחרת. עם זה ביגלל רשלנות או פיקוד שגוי זה לא משנה העיקר שזה מה שקורה.[br]פורסם בתאריך: 10.09.2008 בשעה 02:01:50

חטיבת גולני כבשה את הגולן במלחמת 6 הימים במחיר כבד מאוד

גולני נחשבים טובים מאוד ולכן לוקחים אותם למקומות הקשים

ארתור

אם אתה רוצה להיות "לוחם" אבל אתה לא רוצה גולני כי "נהרגים שם יותר" אז אל תיהיה לוחם כי זה לא בשבילך - האנשים שהופכים להיות לוחמים מהסיבות הלא נכונות נופלים בדר''כ

BTW

חזות ערבים - צבע עור קצת שחום - שחור

פורסם
  • מחבר

חטיבת גולני כבשה את הגולן במלחמת 6 הימים במחיר כבד מאוד

גולני נחשבים טובים מאוד ולכן לוקחים אותם למקומות הקשים

ארתור

אם אתה רוצה להיות "לוחם" אבל אתה לא רוצה גולני כי "נהרגים שם יותר" אז אל תיהיה לוחם כי זה לא בשבילך - האנשים שהופכים להיות לוחמים מהסיבות הלא נכונות נופלים בדר''כ

BTW

חזות ערבים - צבע עור קצת שחום - שחור

היי אני לא מי עולים החדשים האלה כן. אני כבר כימעט ותיק,וצבע גוף יותר שחום מאשר לבן :xyxthumbs:
פורסם

אם תתקבל למסתערבים וישלחו אותך לעזה , שלא יצא לך בטעות איזה " בלאט " ;D

פורסם
  • מחבר

אם תתקבל למסתערבים וישלחו אותך לעזה , שלא יצא לך בטעות איזה " בלאט " ; אויי באמת יכול לצאת כמה כשאני נורא עצבני :smile1:D

פורסם

היי אני לא מי עולים החדשים האלה כן. אני כבר כימעט ותיק,וצבע גוף יותר שחום מאשר לבן :xyxthumbs:

אתה לא מבין ששיזוף לא נחשב ?

תסתכל על העור ליד הזין שלך - הוא לבן וישאר לבן

נניח שבאמצע עבודה מתחיל להתקלף לך העור ואתה הופך להיות לבן ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים