פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים האם יש הנחיות לגבי חיבור LCD צבעוני שיש על חלק מהמדפסות החדשות ללוח אם. אם כן, אשמח לקבל הפניה לת'רד. הואיל וצריך גם תוכנה, האם התוכנות שהומלצו במדריך ה-LCD מסוגלות לשלוט בלוח כזה. כמו כן הייתי רוצה לדעת אם התוכנות האלו מתאימות ללינוקס, אם לא, אשמח לקבל הפניה לתוכנת לינוקס המסוגלת לשלוט במסכי LCD.
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים קודם כל תבדוק איזה בקר יש למסך הזה, אח"כ תחפש באינטרנט מידע לגבי הבקר ואופן החיבור שלו.
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים שאתה מוציא את המסך הקטן מהמדפסת יש בו גם בקר כזה מאחורה בצבע ירוק לרובתעלה תמונה של הבקר ושל המסך כדי שנדע איזה מסך זה ומה הוא מצריך ואז נגיד לך איך לחבר ומה לאן אם נוכל
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים באותו עניין, לא מצאתי ברשת פרטים על המסך של הnokia communicator 9110, מישהו יכול להאיר את עייני בנושא? (אני מעדיף לא לפתוח אותו אם אני לא בטוח שיש, או בטוח שאין, פרטים על המסך שלו ברשת).
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים פתח אותו בעדינות יפה יפהתן תיצפות על הבקרואז תדע לא ניראה לי שיפרסמו פרטים לגבי סוג המכשירמתייחסים לבקר מכשיר יכול להיות כול מכשירלכן כמו שאמרתי פתח אותו בעדינות תן עליו תצפית קטנה וחפש מידע במידה ולא תימצא סגור אותו ותוותר על העניין
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים לא אגנוב את התראד, פתחתי חדש.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360402.new#new
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.