פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים היגע אליי המסך עכשי של 2243 אבל אני מסתקל על תמונות אני רואה הכול מתושתש ........וגם המסך עצמו בהיר מאוד יענו לא רואים תתמונות ברור בכלל בכלל למה זה ככה ?אולי זה משהו בהגדרות שצריך לשנות ?ויש לי תדסק של המסך צריך להתקין אותו ? עם כן איך בדיוק למה יש פה מליון התקנות ... ושום דבר לא מובן כאן
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר משהו אולי יוכל גם להסביר לי איך אפשר להתקין תדריבר של המסך ?אני לוחץ על התקנה זה נכנס לי לדף אינטרנט וזה האפשריות שיש לימשהו יוכל להגיד לי אולי איך אני מתקין תדיסק ?שאני לוחץ על התקנה זה שולח אותי לאיזה אתר כזה של סמסונג ויש לי כול מיני אפשרויות לבחור אחד מי הם זה אולי ההתקנהSEFETY instructionsintroductionconnectionsusing the softwareadjusting the monitortroubleshootinginformationappendixregulatroyמה אני אמור לעשות
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים תוודא שהרזולוציה על 1680x1050. אם עדיין התמונות שלך נראות לא טוב, זה כי המסך יותר חד ממה שהתרגלת אליו.
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר כן אחי אמרו לי לעשות טרווזלציה אזות ובאמת לאט לאט שאני מסתקל על תמונות רואים חבל על הזמןתגיד אחי רק למי שיש תמסך יודע מאוחרי המסך יש מי ברזל כזה כמו מפתח .... מה זה בדיוק ?והאם אני צריך להתקין תדריבר של המסך ? כי אני פשוט לא יודע איך זה מסובך מי הדיסק
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים הברזל זה סתם "מנעול" של כיוונון הגובה...אולי שמו את זה כדי שלא יזוז בחבילה ובמשלוחים למרות שאני לא רואה איך זה יכול לזוז..בכל מקרה זה נועל את הכיוונון גובה..תוציא את זה
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים לא יזיק להתקין תדרייבר למסך וההוראות של ההתקנה ממש פשוטות , פשוט תקרא מה שכתוב גם אני סובל מהבהירות הזאת ואין פתרון
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים מחבר לא יזיק להתקין תדרייבר למסך וההוראות של ההתקנה ממש פשוטות , פשוט תקרא מה שכתוב גם אני סובל מהבהירות הזאת ואין פתרון הבעיה שאין לי מוססג באנגלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.