עבור לתוכן

קריאה בקלפים ומה שמסביב.

Featured Replies

פורסם

כן תמיד חשבתי שאני דומה יותר מידי לחלבן

שוקו...?

(סטאגדיש :P)

הקלפים האלו הם בדיוק כמו הורוסקופ, אנשים מחפשים במה להאמין ולהאחז, כל דבר שתגיד להם הם ימצאו דרך לקשר את זה למצבם הנוכחי.

פורסם
  • מחבר

אבל שוב, יש הבדל גדול בין הורוסוקופ לבין קלפי הטארוט, ואני אפילו המחשתי לכם בדוגמה הגיונית למעלה שיש לי הרגשה שלא ממש טרחתם לקרוא.

פורסם

עדות של איש אחת היא ממש לא הוכחה הגיונית.

באותה מידה אני יכול להעיד שהשאמאן \ רופא אליל \ כהן וודו \ *הכנס שם של אישיות "רוחנית"* עשה בדיוק אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

עדות של איש אחת היא ממש לא הוכחה הגיונית.

באותה מידה אני יכול להעיד שהשאמאן \ רופא אליל \ כהן וודו \ *הכנס שם של אישיות "רוחנית"* עשה בדיוק אותו דבר.

טוב, איש איש באמונתו יחיה...

לא פתחתי את הת'רד בשביל להוכיח לאנשים שיש אמת בקלפים, אחרי הכל.

פורסם

מצד אחד זה קצת עצוב לי שאנשים צעירים בדור המתקדם שלנו מתחילים להאמין בדברים האלו. מצד שני, אני גם מכיר כאלו שחזרו בתשובה וזה הרבה יותר גרוע.

יש תוכנית כזאת בערוץ 10 בצהריים של מיסטיקה. לפני כמה שבועות כמה מיסטיקנים "בכירים" ניסו לחזות את מחיר הנפט העתידי (כשהוא היה כ-145 דולר) ע"י קריאה בקלפים. כולם הסכימו שהנפט הולך לעלות עוד מדרגה אחת ל-160-180 דולר ואז להשאר שם באזור די הרבה זמן. כשראיתי את זה חשבתי לעצמי שזה באמת התרחיש שנשמע הכי סביר, אז זה לא כזאת חוכמה להמר עליו. עכשיו הנפט על כ-105 דולר. ד"א, מעניין אם הם יכלו לחזות את הניצחון של לוקסמבורג אתמול על שוויץ. רק דברים כאלו ירשימו אותי. דברים שינבאו תחזית מדוייקת ולא צפויה (כי כל הזמן קורים דברים לא צפויים) לעתיד הקרוב ושהם יתממשו בדיוק. עם מה שיקרה בעתיד מבחינה עולמית אי אפשר לעשות קסמים, מניפולציות או הטעיות פסיכולוגיות. שיפתחו בקלפים ויגידו לי בדיוק מי יזכה בבחירות בארה"ב ובדיוק באיזה פער (כולל מאיות האחוז).

פורסם

מה שאמרת לא נכון למקרה הזה כי הוא אומר שהוא משתמש בעצמו.

כשדיברתי על אסטרולוגיה לא התכוונתי להשוות אותה לקלפים(לפחות לא לחלוטין), רק התכוונתי להמחיש את זה שאנשים מחפשים איך להאמין.

פורסם
  • מחבר

כמה פעמים אני אגיד לכם...

הקלפים לא מנבאים עתידות, הם מייעצים. :s07:

פורסם

זה לא יעזור לך ;)

בתוכנית בפירוש מיסטקנים מקצועיים התיימרו בעזרת קלפים לחזות במדוייק את מחירי הנפט העתידיים. אתה בקושי חובבן, הם מקצועניים, אז אני מאמין להם.

ואם אתה מתכוון לבנות את החיים שלך על פי קלפים במקום היגיון - תנחומיי. אם אתה מחליט לעשות משהו ואם תפתח בקלפים וזה יאשר לך את זה אז תעשה את זה ואם לא אז תמנע מזה - גם כן תנחומיי. מילא - היית מאמין באלוהים והיית מאמין שיש היגיון במה שישות תבונית אומרת, מייעצת או מצווה עלייך לעשות. אבל מה ההיגיון מאחורי הקלפים? אתה מאמין שלחתיכות פלסטיק עם ציורים יש מודעות ושיקול דעת נבון בשביל לייעץ לך בכובד ראש מה כדאי לך לעשות בחיים? אתה מבין מה אתה אומר? במה בדיוק אתה מאמין פה? איך הקלפים "יודעים" איך לייעץ לך? יש להם מודעות או חוכמה כלשהם? מישהו (תקרא לזה אלוהים מצדי) עומד מאחורי זה? למה שלא תיקח עצות לחיים מקריאה בעלים שתקטוף מאיזשהוא עץ? או מאבנים שתאסוף בגינה? אני מאוד מתקשה להבין את ההיגיון מאחורי זה.

פורסם

הכירו את Guy King , הבחור הרהוט ש(כמעט)תמיד מנסח בצורה הכי ברורה את מחשבותיי.

:D

פורסם

כמה פעמים אני אגיד לכם...

הקלפים לא מנבאים עתידות, הם מייעצים. :s07:

מה שאמרתי תקף גם לגבי עצות, אתה יכול לחפש איך להאמין ולמצוא הוכחות גם לעצות.

אני חושב שטבע האדם הוא לנסות להאמין

פורסם

הכול בולשיט לפי דעתי

במיוחד הגרפולוג איילון בן יוסף הקירח הנמוך שמתארח בהרבה תוכניות בבוקר

הוא החרטטן הכי גדול בעולם

תמיד אומר משהו וגם נותן את הניגוד של זה,כמו למשל

"אתה בן אדם מאד חרוץ אבל גם מאד אדיש"

ממש ככה ואני לא מגזים תנסו באמת לשמוע מה הוא אומר

הוא מדבר מאד בביטחון ומהר ואנשים לא תמיד שמים לב לזה

קיצור לפי הנסיון שלי בחיים

והייתי אצל 10 כאלה למיניהם הכול חארטה אחת גדולה

וכולם טעו בגדול במה שאמרו לי

יש כאלה שגם ניסו לשכנע אותי שאני טועה במה שהם אומרים עלי כתכונות אופי חח חוצפנים

פורסם

הכול בולשיט לפי דעתי

כשאתה כותב הכל(שים לב בלי "י") למה אתה מתכוון? לחיים? ליקום? תשתדל להיות יותר ספציפי.

במיוחד הגרפולוג איילון בן יוסף הקירח הנמוך שמתארח בהרבה תוכניות בבוקר

מה הקשר לגרפולוגיה ולאשכול?

ממש ככה ואני לא מגזים תנסו באמת לשמוע מה הוא אומר

הוא מדבר מאד בביטחון ומהר ואנשים לא תמיד שמים לב לזה

קיצור לפי הנסיון שלי בחיים

והייתי אצל 10 כאלה למיניהם הכול חארטה אחת גדולה

לא מספיק ללכת ל-3 בשביל להבין שזה לא בשבילך?

שים לב שבסוף משפט בשפה העברית צריך לבוא סימן פיסוק, יש נקודה, פסיק, סימן שאלה ועוד!

פורסם

^^^

א.אל תיהי לי פה אבלשום קור.

ב.מה זה לא לרשום הכול בלי "י" מה הקשר ל"י" ,אם התכוונת לאות "ו",אז ככה רושמים הכול עם "ו"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים