פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים ממה שאני יודע, כל מכשיר שאת קונה באורנג' סלקוםזה אחריות יצרן, זה אחריות מאוד ספציפית בוא נגיד ככהזה אחריות מהסוג שאם הם רוצים לתקן הם יכוליםועושים פרצופים על כל דבר כמובן זה לא כולל פלסטיקהאם את מוצאת מקום טוב עם אחריות עדיף שתקני שם, כי השירות באורנג' סלקום התקלקל בשנים האחרונות לגמריי
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים ב4000 ש"ח אפשר להשיג את הסמסונג omniaמומלץהיא לא אוהבת ת'צורההיא רוצה צורה של מחשב מקלדת וכו..
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים אז את הHTC TOUCH PROהוא גם קצת יותר חזק מהDIAMOND, גם בעל כרטיס זכרון וגם עם סוללה טובה יותר.
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים ה- HTC TP באמת מכיל חבילה מעולה ובניגוד לקייזר יש לו מקלדת טובה יותר, יותר RAM, מסך VGA ומד תאוצה. עדיין יש לו מסך קטן מדי והמחיר כיום שערוריתי, ניתן להשיג קייזר בפחות מחצי המחיר, צריך לחכות (ניופאן מתחילה לשווק אותו בארץ המחיר ירד). אני עדיין מחכה ל- OMNI כדי להחליף את ה- Universal שלי .
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים המסך קטן אבל הרזולוציה מעולה וזאת נחמה בסופו של יום, הגודל הוא גם יתרון, "ללכת עם ולהרגיש בלי" וכן, המחיר שערורייתי, אבל לא חייבים לקחת דרך משווקים (גנבים) תמיד יש איזו הזדמנות להביא עם מישהו שחוזר מחו"ל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.