עבור לתוכן

אתה קם בבוקר, פותח את הדלת ורואה....

Featured Replies

פורסם

יאפ, 37 טון זה דיי הרבה

אולי יש 5 יסעורים מעליו שנותנים מינוף 8)

פורסם

37 טון!

על איזה מנוף בשם אלוהים אתה מדבר.

מנוף עצבני?

;D

פורסם

צריך בנאדם בשביל להפעיל כל רגל בנפרד... הרגליים שלו נראות ממש דקות וחלשות מכדי להחזיק את המשקל שלו... הוא בטח נתמך ע"י גלגלים או משהו מלמטה?

פורסם

אני רואה הרבה נשיונל ג'יאוגרפיק ואני יכול לומר ש37 טונות זה כלום. ישנם ספינות ענק ומבנים ענקיים שבבנייתם לפעמים דרושים הרמות של משקלים אדירים. וכשאני אומר אדירים אני מתכוון למשל ל All Terrain Crane (AT's) שיכול להרים 1200 טונות. וזה עוד כלום, כי זה רכב והוא קטן יחסית. ראיתי פרק שבנו ספינת משא, הענקית בעולם אם אני לא טועה, ולא היה להם מקום באתר הבניה אז בנו אותה בשלושה חלקים וכל פעם לקחו חלק אחד לים הפתוח והרכיבו שם עם החלק השני והשלישי.

עגורנים מסוג זחל (בעל גלגלים כמו של זחל או טנק אם תרצה) מרימים בין 40 טונות ל3500טונות. וזה גם עגורן נייד. יש עגורנים שנבנים במקומות מסוימים כמו בנמלים שמעבירים סחורה מספינות משא, אז העגורנים שלהם מפלצתיים והכח שלהם הרבה יותר חזק.

יש גם עגורנים צפים (במים) שיכולים להרים אפילו מעבר ל 10000 טונות. כמובן מדובר בעגורנים שזוהי המטרה הבלעדית שלהם, שכן יש סירות שתומכות במבנים (pontoon)- כמו למשל מעבורות קטנות שמעבירות רכבים וגם מערכות קדיחה בים- להן יש עגורנים אבל לא כ"כ חזקים כמו המיועדים לזה בלבד.

פורסם

37 טון, ותלוי במצב אנכי על הביניין?

למישהו יש הסבר?

זה עכביש.... ::)

פורסם

זה עכביש.... ::)

עם כל הכבוד

זה טראנטולה :P

פורסם

כי טראנטולה זה לא עכביש...? :P

פורסם

איציק ביציק עכביש טיפס לו על הקיר

פורסם

סוג של... אבל לא בערך

בים בם בום

פורסם

אמא!%$%^ ההצילווו עד לפני עשר שנים הייתם מוצאים אותי עם פיפי במכנסיים xD

פורסם

אני רואה הרבה נשיונל ג'יאוגרפיק ואני יכול לומר ש37 טונות זה כלום. ישנם ספינות ענק ומבנים ענקיים שבבנייתם לפעמים דרושים הרמות של משקלים אדירים. וכשאני אומר אדירים אני מתכוון למשל ל All Terrain Crane (AT's) שיכול להרים 1200 טונות. וזה עוד כלום, כי זה רכב והוא קטן יחסית. ראיתי פרק שבנו ספינת משא, הענקית בעולם אם אני לא טועה, ולא היה להם מקום באתר הבניה אז בנו אותה בשלושה חלקים וכל פעם לקחו חלק אחד לים הפתוח והרכיבו שם עם החלק השני והשלישי.

עגורנים מסוג זחל (בעל גלגלים כמו של זחל או טנק אם תרצה) מרימים בין 40 טונות ל3500טונות. וזה גם עגורן נייד. יש עגורנים שנבנים במקומות מסוימים כמו בנמלים שמעבירים סחורה מספינות משא, אז העגורנים שלהם מפלצתיים והכח שלהם הרבה יותר חזק.

יש גם עגורנים צפים (במים) שיכולים להרים אפילו מעבר ל 10000 טונות. כמובן מדובר בעגורנים שזוהי המטרה הבלעדית שלהם, שכן יש סירות שתומכות במבנים (pontoon)- כמו למשל מעבורות קטנות שמעבירות רכבים וגם מערכות קדיחה בים- להן יש עגורנים אבל לא כ"כ חזקים כמו המיועדים לזה בלבד.

אם אני לא טועה היתה שם אוניה שהעבירה מסעדה שלמה (את כל המבנה) עם 2 מנופים שנמצאים עליה, אני מאמין שזה שוקל קצת יותר מ-37 טון.

פורסם

זה יפיפה!

רק מה שלא כ"כ הבנתי מהתמונות זה אם הוא (היא יותר נכון) הולך בעצמו או שיש תמיכה מהקרקע.

ד"א, מנופי אבי הגדולים האלו עם הגלגלים יכול להרים עד 150 טון, תלוי באורך הזרוע, ככה ש37 טון זה לא בשמיים (או שכן בעצם ;D).

פורסם

יש שיכולים להרים הרבה יותר, פירטתי בהודעה שלי...

פורסם

מנופים שמנופים, יש לי חבר שדוחק עם הרגליים רבע טון D:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים