עבור לתוכן

N95 VS Iphone

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מכשיר חדש(הגיע הזמן לשדרג את הnokia 3100 :silly:)

הדילמה היא N95 או אייפון....

לn95 יש מצלמה מדהימה(והיא אכן תחליף למצלמה ביתית פשוטה) ולאייפון מצלמה בסיסית

גם האייפון וגם הנוקיה נגניי מוזיקה בעליי הרבה מקום....לא יודע מה לגביי איכות האודיו בנוקיה אבל....

מבחינת דפדפן אינטרנט וסרטים אייפון לוקח בגדול.....

מבחינת משחקים אני חושב שמחינה גראפית המשחקים באייפון יותר טובים וחוץ מזה גם יותר מבדרים בגלל ה"אקסולורמטר" ששולטים במשחק בעזרת הטיית המכשיר(זה נהדר זה!)

לי חשוב מכשיר עם נגן נורמלי....שיהיה אפשר לצפות בסרטים במהלך נסיעה שיהיה מצלמה נורמלית ושיבדר(משחקים מספקים)

מצד אחד אייפון:סרטים ומשחקים אבל מצלמה לא רצינית מצד שני נוקיה: מצלמה מדהימה ונגן נורמלי(לפי מה שידוע לי) אבל סרטים ומשחקים לא משו......(מסך קטן)

מה אתם אומרים?מי באמת עונה על הדרישות?מה אתם הייתם לוקחים ומה הייתם אומרים לי לקחת?

תודה רבה מראש!!! :yelclap:

פורסם

ראיתי גם את הN95 וגם את IPHONE

וללא ספק הייתי מעדיף את הIPHONE

בגלל המסך

פורסם
  • מחבר

עכשיו גיליתי שגם לנוקיה יש אקסלוקמטר :silly:

אבל יש לא ראיתי משחקים שהשליטה בהם היא בעזרתו.....

ולזה שמעליי....כן המסך הוא פקטור גדול פה

אחח שאלה יהיו הבעיות שלנו הא?

פורסם

כל אחד יכול להגיד לך על דעתו על כל אחד מהמכשירים הנ"ל ומכל אחד תשמע סיפורים שמהללים את המכשירים וסיפורים שמקללים את המכשיר.

אם יש לך אפשרות להתנסות בכל אחד מהמכשירים (יש לחברים שלך או משהו כזה) אז זה הכי טוב ותוכל לבחור לפי דעתך ולפי הצרכים שלך.

אל תשכח שיש גם הבדלי מחיר לא קטנים בין שניהם (אלא אם אתה קונה את האייפון מהדור הראשון).

אישית, אני מאוד אוהב את הN95 ואם לN96 שעומד לצאת לא היה תג מחיר מפחיד של כמעט 900$ הייתי קונה אותו.

לגבי האייפון , אני חושב שהוא גאדג'ט חמוד מאוד אבל הוא לא הכי מוצלח.

הכי חשוב שתבחר את המכשיר שעונה לצרכים שלך ולא מכשיר שאתה רוצה שיצהיר על איזשהו סטאטוס חברתי.

בתור אחד שיש לו אייפוד 80GB , אני לא רואה את עצמי קונה טלפון בשביל הנגן שלו אבל מצלמה איכותית לדוגמא זה שיקול חשוב (במקרה שלי)

בשורה התחתונה , It's up to you.

פורסם

למה לא הG900 ?

וגם הולכים לצאת עוד דגמים של סוני אריקסון

נראה לי הם עומדים יפה מאוד עם נוקייה

וגם המצלמה יותר איכותית לפחות בדגמים שאני נתקלתי בהשוואה כמו הC902

פורסם

הבנתי שהמצלמה של הG900 די העל הפנים, כמו הפלאפון עצמו.

פורסם

לא יודע

אני לא התלהבתי , היה לי את הN73ME

נתנו לי בחינם את הC902

הרבה יותר מהיר ואמין

הN95 לא מהיר לדעתי וגם נתקע לפעמים ומשהו שקרה לשני חברים שלי

אחד אחרי השני

המסך שלהם התקלקל פשוט אז יכול להיות שזה בעיה שיכולה לקרות

קח בחשבון

פורסם

לי יש N95 שעובד מעולה ללא תקלות. גרסה 21 וכיום יש גרסה 30!

לא איטי ולא כלום.

עובד מעולה והכי חשוב מערכת פתוחה! לא כמו באייפון שחוץ ממסך אין לו כלום.

בN95 יש לי משחק שמשתמש בחיישנים וכולם מתלהבים מזה... חוץ מזה, אני לא חושב שזה כזה חשוב.

פורסם

לא כמו באייפון שחוץ ממסך אין לו כלום.

תעשה טובה אם אתה לא מבין כלום מהחיים שלך ולא באמת התנסת במכשיר תפסיק להגיד שטויות...

לגבי שני המכשירים, זה כמו שתשאל מה עדיף פרארי או למבורגיני... שניהם מכשירים מצויינים, לכל אחד החסרונות והיתרונות שלו והדבר היחיד שיכול להכריע בניהם היא דעתך האישית...

אני התנסתי בשניהם וישר ידעתי שאני מעדיף את האיפון, אני כבר שנה איתו ונהנה מכל רגע..

ועוד משהו קטן, כמה חברים שיש להם N95 הרבה יותר אהבו את האיפון שלי.

ומצד שני יש לי בן דוד שהתלהב מהאיפון כל כך וקנה לעצמו אחד והאיפון הפך את החיים שלו לסבל חח אין לו מושג איך להשתמש בו.. אבל זה אחלה פוזה בשבילו אז הוא נשאר איתו.

פורסם

מה שכן יש לי להגיד לכם

ככל שהתקדמתי עם הטלפונים ככה הקליטה הלכה והפכה לגרועה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים