פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים שלום יש לי זמזם שמחובר ל12 וולט שנותן לי צפצוף יחיד והייתי מעוניין שיצפצף בקצב מקוטע(1 0 1 0 1)איך אני עושה זאת?
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מתי הוא נותן ציפצוף יחיד? מה גורם לו לצפצף ?מה המטרה של הציפצוף הזה? לאן הוא מחובר מה אתה רוצה לעשותלא חשבת את זה אנחנו אמורים לדעתשתף פרטים נקווה שנוכל לעזור
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר מתי הוא נותן ציפצוף יחיד? מה גורם לו לצפצף ?מה המטרה של הציפצוף הזה? לאן הוא מחובר מה אתה רוצה לעשותלא חשבת את זה אנחנו אמורים לדעתשתף פרטים נקווה שנוכל לעזור
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים יש זמזמים שאלה התכונות שלהםאו שתשים מתנד (אני מניח שאתה מבין על מה אני מדבר)
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר אוקיי יש לי צפצפה (שברגע שאני מחבר אותה למטריצה היא מצפצפת באופן אחיד מכיוון שנתתי 12 וולט במטריצה)אני רוצה שהציפצוף לא יהיה באופן אחיד אלא אקראי פעם יצפצף ןפעם לא וכך הלאה איך אני עושה זאת?תזכיר לי איך אני בונה מתנד...
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים לבנות אתה לא צריךלך לחנויות אלקטרוניקהתקנה ג'וק מתנד אתה יכול להסביר להם אפילו מה המטרה שלך והם יתנו לך
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים יש אפשרות אני מזמן לא התעסקתי בזה בפועל,אתה יכול לחפש אני מאמין שתמצא בקלותזה הבייסיק של אלק'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.