פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים עלול להכיל ספויילרים ----- אז מה דעתכם על הפרק הראשון? עדיין אין לי מה להגיד, היות ורק עכשיו התחלתי לצפות בפרק מה שכן, אני יכול להגיד שטוב שהסידרה חזרה
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים אחלה פרק, התגעגתי, אריק תותח כמו תמיד ואיזה מוזר, לא תפסתי שהיו כבר 4 עונות סדרה ותיקה כבר....
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים ראיתי את כל העונות באיזה שבוע (פעם שניה )אני ממש אוהב את הסידרהפרק ענק לעונה החמישיתפשוט ממשיך את מסורת הפמליהכוסית, ויני צ'ייס וארי גולד
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים הסדרה הכי קלילה שמעבירה חצי שעה בצורה הכי טובה שיש. שמח שהעונה החדשה כבר התחילה, סוף סוף כל הסדרות חוזרות ויש מה לראות.
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר לא יודע, לפי העלילה בינתיים נראה שכן, אני מקווה שכן עריכה: דורי, כן מתוכננות לפחות עוד שתי עונות - Season Five Coming 2009 Season Six Coming 2010 http://www.tvrage.com/Weeds
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים ארי גולד פשוט מלך ! (ויהודי) סדרה גדולה דרמה פשוט שרוט , אפילו יותר משוקו
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר בפרק השני מארק וולברג אפילו היה בתפקיד אורח תהיתי מתי הוא יופיע, אחרי הכל, הסידרה עליו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.