פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים יש לי ספק כוח ישן (ATX 400 וואט) איך אני יכול להשתמש בו בתור מקור כוח חיצוני שאני יחבר לחשמל וישתמש בתור כוח לדברים קטנים, תנו לי בבקשה מדריך או הסבר מפורט כי אני דיי חדש בעניין של האלקטרוניקה.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים לספק יש מספר מתחים 3.3V/5V/12V...תבדוק מה הרכיבים שלך דורשים..במקרה הגרוע תתקין באמצע נגד..הנה מה כל כבל מייצג..http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_power_supply
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר אוקי וסתם שאלה, אם אני יחבר אותו לחשמל עם כבל רגיל אבל ששום דבר לא מחובר לספק, יקרה משהו? קצר או שהוא ישרף?פשוט אלה דברים בסייסים שאף פעם לא יצא לי ללמוד, ועכשיו אני מתחיל.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים אם הספק לא מחובר ללוח אם אז הוא לא יידלקאבל יש דרך להדליק אותו בכל זאתתקצר את החוטים הירוק והשחור בצמה שמתחברת ללוח (שלישי ורביעי מימין)*נזק שתעשה על אחריותך
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר בתוך הספק?והתסתכלתי באתר, לדוגמא אני רוצה להשתמש ב12 וולט אז אני מחבר את המנוע לדוגמא גם ל12+ וגם ל12-? כאילו כחול וצהוב?
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים על מנתל הדליק אותו שהוא לא מחובר לכלום..תקצר בין הכבל הירוק לאחד השחורים..אם אתה צריך 12V..יש לך כבר מהחיבור מולקס בספק..קח כבל צהוב+השחור שלידו (בחיבור המולקס)..
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר על מנתל הדליק אותו שהוא לא מחובר לכלום..תקצר בין הכבל הירוק לאחד השחורים..אם אתה צריך 12V..יש לך כבר מהחיבור מולקס בספק..קח כבל צהוב+השחור שלידו (בחיבור המולקס)..ובמולקס אפשר להשתמש מבלי לנתק את החוט הירוק והשחור?מצטער על הבורות D:L
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים זה לא קשור אחד לשני..לספק יש צמה ראשית 20/24 חוטים..שאתה חייב לקצר את הירוק+אחד השחרוים על מנת להדילק אותו..המולקסים זה הצמות של החיבורים לHD וכו..ששם כבר מכל הצמה הגדולה מגיעים 12+אדמה/5+אדמה...
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר אוקי אז ברגע שאני מחבר אותו לחשמל:א. לא יקרה כלום כי לא קיצרתי עדיין כלום נכון?ב. אני יוכל להשתמש במולקס בלי לקצר את הירוק והשחור נכון?ג. איזה צבעים במולקס מציינים איזה וולט?תודה על העזרה D:
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים אוקי אז ברגע שאני מחבר אותו לחשמל:א. לא יקרה כלום כי לא קיצרתי עדיין כלום נכון?ב. אני יוכל להשתמש במולקס בלי לקצר את הירוק והשחור נכון?ג. איזה צבעים במולקס מציינים איזה וולט?תודה על העזרה D:א. כןב. לאג. אם אני לא טועה : שחור אדמה, צהוב - 12V אדום -5V ....
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים תחבר אותו לחשמל תבין הוא לא יפעלל!אתה צריך לקצר שתי חוטים עמו שאמרו לך כמה תגובות מעליייש צמה שיש לה 20 חיבורים ביחדגדולה כזאת עבהקצר בין האדום לשחור ואז הוא יעבודחיבור המולוקס יש 4 חוטים כמו שאמר הבחור מעלייאדום והשחור שלידו זה 5 וולט הצהוב והשחור שלידו 12 ולט
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר סבבה, הבנתי שאי אפשר להשתמש במולקס בלי לנתק את החוטים, אבל אחד אמר לי ירוק ושחור ואחד אדום ושחור תחליטו ואני ינסה עכשיוץ
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים בכול ספק זה משהו אחרנסה תחילה את הירוק והשחור באים לא יעבוד נסה את החוט האדום על השחורבצמה של ה20 פיניםלא בצמה של החיבור מולקס
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר יש לי שאהל מפגרת, מה זה לקצר? פשוט לחתוך אותם באמצע? או ל"תווך" בינהם עם חוט ברזל או משהו כזה..
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים היא לא מפגרת כלל וכלל לומדים תמיד בין היתר גם דברים פעוטים כמו המילה ל''לקצר''הכוונה לקצר היא לחבר בין שני חוטיםלרוב חיבור כזה יותר קצר - בעיה אבל במקרה שלך נגיד , אתה חייב לקצר! כי זה בעצם המתג הדלקה של הספקקצר מתחלק לשני סוגיםקצר טוב וקצר רעקח את זה ככהמתג הפעלה הוא מקצר בין שני חוטים כדי שרכיב מסוים ידלקהוא בעצם סוגר מעגלשזה טובוקצר רע זה קצר של חוטים שלא אמורים להיתחבר ובאים יתחברו יזיקו איכשהו למערכת או למכשירמה שאתה צריך לעשות זה פשוט לקחתא ת שנייהם לחבר בנייהםרק תזהר לא לגעת בהם בידיים חשופות אם הספק מחובר לחשמל אונם מתח נמוך ה ולא סכוי גדול שתתחשמלאך בהחלט כדאי שלא תיגע חוט חשוף בזמן שהוא בחשמל בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.