פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר מה? ולמה שתרצה להסתיר מספר ברמזורים? יש לך כוונה לעבור באדום? היא לא עושה את זה, אבל יש כאלה שעושים את זה כי הם עוברים במהירות ברמזורים (לא באדום). זה סתם בשביל הקטע.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים זה סתם בשביל הקטע. לא מצחיק. דבר אחד זה להתרגז על מצלמות ושוטרים שדופקים קנסות על 110 בכביש החוף. אבל הסתרה של המספר מתוך כוונה לדהור במהירות באופן מתודולוגי ועוד באיזורים עם תנועה מורכבת (צמתים מרומזרים, להבדיל מכבישים פתוחים ורחבים), כבר גובל בפלילים. פול-גז, אני לא צריך להזכיר לך את הסטטיסטיקה של תאונות אופנוע (רעה מאוד) ואת התדמית הגרועה שרוכבי הדו"ג סובלים ממנה, בין השאר בגלל שטויות כאלו.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר לא מצחיק. דבר אחד זה להתרגז על מצלמות ושוטרים שדופקים קנסות על 110 בכביש החוף. אבל הסתרה של המספר מתוך כוונה לדהור במהירות באופן מתודולוגי ועוד באיזורים עם תנועה מורכבת (צמתים מרומזרים, להבדיל מכבישים פתוחים ורחבים), כבר גובל בפלילים. פול-גז, אני לא צריך להזכיר לך את הסטטיסטיקה של תאונות אופנוע (רעה מאוד) ואת התדמית הגרועה שרוכבי הדו"ג סובלים ממנה, בין השאר בגלל שטויות כאלו. באמת שאל תדרדר את הדיון הזה של "אופנוע נגד מכונית".... מה כל כך חשוב לכם לדעת של מי התחתונים? 8)
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים באמת שאל תדרדר את הדיון הזה של "אופנוע נגד מכונית".... אם היית קורא את מה שכתבתי הייתה רואה שאני דווקא בעד דו"ג והתייחסתי לבעיית התדמית (הייתי רוכב על קטנוע אם אישתי לא הייתי רוצחת אותי ואם הנהגים האחרים לא היו מנסים לחסל אותי על הכביש).
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מבחינה חוקית יש בעייה, אבל עדיף קנס של 250 שקל מאשר צילום לוחית ב 250 קמש.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים יותר עדיף לא זה ולא זהשמעתי פעם ממישהו שהוא שם איזה ספריי שמחזיר אור או משהו כזה אז קשה לשוטרים לקרוא את המספרואם מסתירים את זה הכנס 250 ש"ח זה רק כנס או גם נקודות?
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים יש מדבקות כאלה שמחזירות את האור מהפלאש, ונוצר מצב שלא רואים את הספרות אלא כתם אור מכיוון הלוחית
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים יותר עדיף לא זה ולא זהשמעתי פעם ממישהו שהוא שם איזה ספריי שמחזיר אור או משהו כזה אז קשה לשוטרים לקרוא את המספרואם מסתירים את זה הכנס 250 ש"ח זה רק כנס או גם נקודות?מופרך. הדברים האלה לא עובדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.