עבור לתוכן

למי שרוצה להסתיר מס' מפני מצלמות ברמזורים, הנה רעיון טוב....

Featured Replies

פורסם

8u5u6r.JPG

(צולם ע"י ידידה טובה שלי רוכבת על Honda CBR600RR).

:D ;D

:smile1:

פורסם

מה? ולמה שתרצה להסתיר מספר ברמזורים? יש לך כוונה לעבור באדום?

פורסם
  • מחבר

מה? ולמה שתרצה להסתיר מספר ברמזורים? יש לך כוונה לעבור באדום?

היא לא עושה את זה, אבל יש כאלה שעושים את זה כי הם עוברים במהירות ברמזורים (לא באדום).

זה סתם בשביל הקטע. :D

פורסם

חחח נחמד ;)

התחתון של הידידה?

פורסם

זה סתם בשביל הקטע. :D

לא מצחיק. דבר אחד זה להתרגז על מצלמות ושוטרים שדופקים קנסות על 110 בכביש החוף. אבל הסתרה של המספר מתוך כוונה לדהור במהירות באופן מתודולוגי ועוד באיזורים עם תנועה מורכבת (צמתים מרומזרים, להבדיל מכבישים פתוחים ורחבים), כבר גובל בפלילים. פול-גז, אני לא צריך להזכיר לך את הסטטיסטיקה של תאונות אופנוע (רעה מאוד) ואת התדמית הגרועה שרוכבי הדו"ג סובלים ממנה, בין השאר בגלל שטויות כאלו.

פורסם
  • מחבר

לא מצחיק. דבר אחד זה להתרגז על מצלמות ושוטרים שדופקים קנסות על 110 בכביש החוף. אבל הסתרה של המספר מתוך כוונה לדהור במהירות באופן מתודולוגי ועוד באיזורים עם תנועה מורכבת (צמתים מרומזרים, להבדיל מכבישים פתוחים ורחבים), כבר גובל בפלילים. פול-גז, אני לא צריך להזכיר לך את הסטטיסטיקה של תאונות אופנוע (רעה מאוד) ואת התדמית הגרועה שרוכבי הדו"ג סובלים ממנה, בין השאר בגלל שטויות כאלו.

באמת שאל תדרדר את הדיון הזה של "אופנוע נגד מכונית".... :P

מה כל כך חשוב לכם לדעת של מי התחתונים? 8)

פורסם

יש עם זה איזה שהיא בעייה של חוקיות?

פורסם

באמת שאל תדרדר את הדיון הזה של "אופנוע נגד מכונית".... :P

אם היית קורא את מה שכתבתי הייתה רואה שאני דווקא בעד דו"ג והתייחסתי לבעיית התדמית (הייתי רוכב על קטנוע אם אישתי לא הייתי רוצחת אותי ואם הנהגים האחרים לא היו מנסים לחסל אותי על הכביש).

פורסם

מבחינה חוקית יש בעייה, אבל עדיף קנס של 250 שקל מאשר צילום לוחית ב 250 קמש.

פורסם

יותר עדיף לא זה ולא זה

שמעתי פעם ממישהו שהוא שם איזה ספריי שמחזיר אור או משהו כזה אז קשה לשוטרים לקרוא את המספר

ואם מסתירים את זה הכנס 250 ש"ח זה רק כנס או גם נקודות?

פורסם

הקנס הוא 500 ש"ח

פורסם

יש מדבקות כאלה שמחזירות את האור מהפלאש, ונוצר מצב שלא רואים את הספרות אלא כתם אור מכיוון הלוחית

פורסם

^^^

איפה משיגים?

פורסם

אין לי מושג @:

פורסם

יותר עדיף לא זה ולא זה

שמעתי פעם ממישהו שהוא שם איזה ספריי שמחזיר אור או משהו כזה אז קשה לשוטרים לקרוא את המספר

ואם מסתירים את זה הכנס 250 ש"ח זה רק כנס או גם נקודות?

מופרך. הדברים האלה לא עובדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים