עבור לתוכן

כמה אנשים מחברון נמצאים בבאר שבע ?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זה שייך לכאן, אבל :

היום יצאתי לטייל בעיר בלי ארנק ובלי דאגות. פגשתי ברוכלים בעיר העתיקה בבאר שבע והתחלתי לשוחח עימם - סתם על ענייני היום. גם הצקתי לרוכלים (מישהו, בד"כ חזות ערבית, שקית נילון שחורה על הכתף, ומי יודע כמה מוצרים מזוייפים - ממכונות תספורת שלא עובדות, משקפות מצתים ואפילו מוצרי ניקיון). כבר נדפקתי איתם פעם - כי ברגע שהם יודעים שאתה מעוניין, הם יציקן לך עד שימכרו - אותי הם דפקו ב100 ש"ח למשקפת + משקפיים מזויפות. רק שהיום יצאתי בלי ארנק, אז ככה שגם שהסברתי להם שאין לי כסף לא עצר מבעדם להמשיך להתמקח. ואיזה סיפורים קורעי לב הם נותנים לך ? הכל קרה להם ! לא מכרו היום, אין מה לאכול בחודש הרמאדן, האמא חולה, הסבתא רותחת, הבנים שלו בהריון - אקיצר - מה לא ?

אחרי חצי שעה שאני נהנה מהסצינה, אני מתחיל לשאול אותם שאלות אישיות.

"מאיפה אתה ?"

"אני מחברון"

"איך אתה מגיע לפה ואיפה אתה ישן?"

"רהט או תל שבע"

"בן כמה אתה"

15

מחברון ? פלסטינאי ? עובד פה ? קטין כבר אמרתי ? הדבר היחיד שידעו על האיסלאם היה זה (עיבוד לי למה שהם אמרו לי, אני לא מצטט מילה במילה)

למוחמד ניגש אחד מתלמידיו שנשלח להרוג את קרוב משפחתו. הוא טען שבכדי לעשות זאת עליו לשקר. מוחמד אמר לו שמותר לו לשקר אם זה כדי להעביר את מסרו של אללה. ועוד הילד הוסיף שמותר לו לשקר ללקוח רק כדי למכור (כי הוא מעביר את מסרו של אללה). אקיצר - נראה לי שהילדים גם שטופי מוח!!

שקל למחשבותיכם ?

פורסם

whats your point ?

פורסם
  • מחבר

אתה יודע איפה זה חברון ?

פורסם

שמע כשהייתי בחברון (עמוק בתוך חברון) במהלך פעילות מבצעית ראיתי שם פלסטינאי עם חולצת בית ספר של התיכון שבו- למדתי מקיף ג' באר שבע. :P

פורסם
  • מחבר

מזעזע אותי לדעת שאין גבול. גם לא גבול מוסרי מבחינתם !

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נחמד רק שיעשע אותי שהוא אמר שהוא מפחד שהם יכתימו את השם הטוב של העיר חחחחחחח

בכל מיקרה לא הייתה לך ממש נקודה אבל אני מבין למה אתה מתכוון וזה די מגעיל ודי מציק אבל מצד שני שמע... כמעט בכל שוק מתצא מוכרים שישקרו לך. אתה חושב שלא מפריע להם שהם משקרים? מפריע! אז הם המציאו לעצמם סיפורים לשם הצדקה עצמית (דיסוננס, סוג של) וככה הם מנסים להתפרנס.

עשירים גדולים הם לא יהיו מהקטע ובמיקרה הטוב זה מאכיל אותם ועוד כמה אחים שלהם. אז מה אכפת לך? שמע הילדים האלה אם הם לא יעבדו בבאר שבע הם ישבו בבית בחברון\עזה\דהרייה (מה זה דהרייה?! ראיתי את זה בכתבה אבל מה זה לעזאזל!?) רעבים ומשועממים ואז ילכו לחפש איפה לפוצץ ת'עצמם.....בקיצור עדיף לכולם שהם עובדים שם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים