עבור לתוכן

שאלה בקשר לאחריות למסך DELL

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני קצת יותר משנה קניתי את המסך Dell 2007FP, יש לו עכשיו 3 פיקסלים שרופים (שראיתי, אולי יש יותר) וקצת סימנים על המסך משיפשופים עם טישו.

רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם האחריות בDELL, אם יתנו לי להחליף את המסך במצב הזה ואם כן אז במה יחליפו לי אותו, כבר לא מייצרים את הדגם הזה יותר.

והאם לדעתכם במקרה שזה כן בגדר החלפה, אם אפשר להוסיף קצת כסף ולקבל את ה2408WFP ואם כן אז אם זה כדאי \ אם יש מסך יותר טוב של DELL שאפשר להחליף אליו.

תודה מראש

פורסם
לפני קצת יותר משנה קניתי את המסך Dell 2007FP, יש לו עכשיו 3 פיקסלים שרופים (שראיתי, אולי יש יותר) וקצת סימנים על המסך משיפשופים עם טישו.

רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם האחריות בDELL, אם יתנו לי להחליף את המסך במצב הזה ואם כן אז במה יחליפו לי אותו, כבר לא מייצרים את הדגם הזה יותר.

רק לשם חידוד העניין: ה-2007FP עדיין מוצע למכירה בחנויות של Dell ברחבי העולם ולא הפסיקו לייצרו. הדגם שלא מיוצר יותר הוא ה-2007WFP.

מדיניות אחריות החלפה על פיקסלים שרופים בארץ עדיין נהוגה לפי מה שכתוב כאן.

והאם לדעתכם במקרה שזה כן בגדר החלפה, אם אפשר להוסיף קצת כסף ולקבל את ה2408WFP ואם כן אז אם זה כדאי \ אם יש מסך יותר טוב של DELL שאפשר להחליף אליו.

אם אתה לא עוסק בחיי היום יום בגרפיקת sRGB, ה-Dell 2408WFP ייתן תמורה טובה יותר מ-20" לריבוי משימות והצגת סרטי HD 720p/1080p. שאר הדגמים היקרים יותר של Dell, שהם גדולים יותר, לא משתלמים לטעמי.

פורסם
  • מחבר

אצלי יש פיקסל אחד מת בוודאות ועוד איזה 8 אפורים שלא מחליפים צבע, זה נחשב פיקסלים מתים?

והאם כדאי לי לחכות כמה שבועות (בתקווה שזה כמה שבועות ולא חודשים) שrev A1 (הקושחה החדשה) תגיע לארץ ואז לנסות להחליף או שהגרסא הזאת מספיק טובה?

פורסם

לפי מה שרשום ב-BeHardware:

The visible result is a fixed pixel that appears as an extremely tiny dark or bright discolored spot

כלומר מבחינת האחריות היא תקפה לפיקסל שנשאר קבוע על צבע שחור או כנקודה בהירה שלא משנה צבע.

אם הפיקסלים התקועים/שרופים מפריעים לך למדי, אז תיקח את המסך למעבדת השירות. ייתכן מצב שיגלו כלפיך סלחנות. אי אפשר לדעת מה יחליטו.

איני יודע מתי תגיע הגירסה המעודכנת של ה-2408WFP. כפי שהיא יכולה להגיע בעוד שבוע היא עשויה להיות בעוד חודשיים. אין צפי להגעה שלה. ניתן להניח שעידכון על זמינות בארץ יירשם מצד אנשים המתעניינים במסך בהמשך הדיון שהפך לסטיקי "Dell 2408WFP -יצאה הקושחה החדשה" או בפוסטים שיופיעו בעתיד.

ההסתברות שתהיה לך רגישות להשהיית תמונה בדגם הישן של ה-2408WFP נמוכה. חלק גדול מהאנשים לא מרגיש אותה, והיא יותר רלוונטית למשחקי רשת מהירים מול גיימרים אחרים מאשר למשחקים רגילים. לכן אם אתה בודק בתצוגה 2408WFP עם משחק המהיר ביותר שאתה מנוסה איתו ומגלה שאין לך בכלל רגישות להשהיית תמונה, אין כל צורך לחכות לגירסה המעודכנת של ה-2408WFP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים