עבור לתוכן

איך גורמים למחשב לבצע פעולות פיזיות?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שעם VB אפשר לעשות פעולות דרך כבל פרללי אבל אני לא יודע בדיוק איך

אם יש אנשים שמבינים פה שיעזרו לו וגם אני יוכל ללמוד מיזה כי אני מת לדעת את זה

פורסם

תוריד את התוכנה pcclaper וע"י מחיאת כפ תגדיר מה יעלה...

פורסם

קודם כל, זה שתלמד לתכנת לאו דווקא יעזור לך, אני מניח שאתה צריך בקר כלשהו לדבר איתו, ובקר כזה יעלה כסף, כמה? לא יודע.

השאלה על איזה מתח/זרם יעבוד המנוע? כי אם הוא עובד על החיבורים הסטנדרטיים תוכל אני מניח למצוא תוכנה שמנתקת ומחברת מתח ליואסבי ספציפי (אם אין כזה פיצ'ר בווינדווס מובנה) ואז כל מה שתצטרך לעשות זה למתג את היואסבי הזה און או אוף (או לחליפין כל יציאה אחרת שיש בה אספקת זרם/מתח שניתן לשלוט עליה).

פורסם

עבור USB נכון צריך להשתמש בבקר שנוכל לדבר איתו, בCOM LPT לא...

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3129871,00.html

זאת הכתבה שאני אישית מצאתי ... בין היתר מציעים שם תוכנה חינמית שדורשת חומרה ב 500$ אבל אני בטוח שראיתי לא מזמן פורום שמתעסק במולטימדיה ביתית ובית חכם שהציעה תוכנה חינמית לחלוטין שמפעילה ומנתקת ממסרים ....

כמו שציינתי קודם תחפש בגוגל...

פורסם

אוי מוכר לי..

חיפשתי אחרי זה הרבה מאוד ברשת.. מצאתי תוכנה שאני לא זוכר את שמה משהו כמו VOICE COMMANDER (היה לה שם פשוט) לא בטוח

שמע זה נחמד וכו' אבל זה מתחיל להציק מהר מאוד אני מחקתי את התוכנה אחרי שימוש של שעה...

מצאתי את אצמי כמו מפגר מדבר עם המחשב וחוזר על פקודות עד שהן סוף סוף החליטו להסגר או להפתח.

הייתי שם אותה כבר ב Accessibility ....

ובו נגיד מוזיקה עם זה זה ממש לא נוח (NEXT) כל שניה ..

תנסה תוריד .. עצה שלי } לא

פורסם
  • מחבר

אוי מוכר לי..

חיפשתי אחרי זה הרבה מאוד ברשת.. מצאתי תוכנה שאני לא זוכר את שמה משהו כמו VOICE COMMANDER (היה לה שם פשוט) לא בטוח

שמע זה נחמד וכו' אבל זה מתחיל להציק מהר מאוד אני מחקתי את התוכנה אחרי שימוש של שעה...

מצאתי את אצמי כמו מפגר מדבר עם המחשב וחוזר על פקודות עד שהן סוף סוף החליטו להסגר או להפתח.

הייתי שם אותה כבר ב Accessibility ....

ובו נגיד מוזיקה עם זה זה ממש לא נוח (NEXT) כל שניה ..

תנסה תוריד .. עצה שלי } לא

מה הקשר?

זה בכלל לא מה שאני מחפש.

אני לא מחפש תוכנה שפותחת לי firefox כשאני אומר intrernet או firefox.

אני מחפש משהו שכשאני אומר "אור" ידלק לי האור בחדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים