פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים שלום לכולם ,יש לי לפטופ של לנובו , מערכת ההפעלה היא ויסטה home basic לפעמים אני נתקל במצב שבו ה HD שלי טוחן ללא הפסקה , אין לי מושג מה גורם לו לטחון ככה.יש איזושהי דרך שאוכל לגלות איזה פרוסס אחראי לטחינה שלו?תודה רבה על העזרה.
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר TreeSize מה זה treesize?המערכת הפעלה כבר בת 5 חודשים. האם זה נחשב לחדש?
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מה זה גוגל?תבדוק את מה שואטס הציע כי זה רוב הסיכווים מקור ה"בעייה".בנוסף לכך מאוד יכול להיות שיש לך אנטיוירוס עם הגנה אקטיבית שכל המן פועל בפול גז.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר מה זה גוגל?חחלגבי האנטי וירוס , אני משתמש ב AVASTולגבי הסרביסים , איך אני בודק כמה הם טוחנים?ב TASK MANAGER שום דבר לא טורף לי CPU באופן חריג
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים אמרת שהדיסק הקשיח טוחן אז אין פה שום קשר לניצול מעבד.תתחיל ממה שואטוס הציע קודם כל.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים תחפש בפורום או בגוגל את מה שכתבתי.אף אחד לא ירוץ לכתוב מדריך לכל אחד שישאל על זה, במיוחד אם זה כבר נשאל עשרות פעמים.זה פורום, לא הלפ-דסק.
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים כן, לפחות באופן זמני לראות אם זה משפר את המצב (אם נשאר אותו דבר תמיד אפשר להפעיל אותם שוב).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.