פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים http://kotaku.com/5046234/tragedy-as-kid-plays-halo-re+creates-action-with-real-gunואני רוצה לשאול אתכם מי אשם ?תעשיית המשחקים?ההורים?הרובה ?או בכלל קנדה ?
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים ההורים אשמים כי לא שמו את הרובה במקום יותר בטוח, וגם הילד אשם כי בגיל 11 אתה אמור להיות קצת יותר חכם.
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים אם הייתי בן 11 וראיתי רובה לא הייתי מתעסק איתו אלא אם כן הייתי בטוח שאין בו כדורים.....
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר בגיל אחד עשרה אתה צריך לדעת שלא משחקים סתם ככה עם כלי נשק כי זה מסוכן אני מאמין שגם פה ההורים נכשלו איפה שהוא בחינוך.כאשר יש לך נשק חם+ילד קטן בבית אתה צריך לדעת שזה מתכון לאסון ולא רק שאתה צריך ללמד את הילד שזה מסוכן לשחק עם רובה הרובה לא צריך להיות נגיש לילד.ולמה בכלל הרובה היה טעון ?
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים ככה זה בארה"ב, אנשים מפחדים שיפרוץ להם כושי הביתה אז מחזיקים כלי נשק מוכן בבית.
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים יכול להיות שבמקרה הזה כולם אשמים כולל תעשיית המשחקים.אבל אנשים התרגלו להאשים בכל דבר את הטלויזיה/מחשב והעולם במקום להסתכל טיפה על החינוך,על המודעות לבטיחות בבית/בבי"ס/ וכו'
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים כן להאשים את תעשית המשחקים בגלל שילד מטומטם בן 11 שיחק ברובה כמו טמבל וירה בעצמו למוות... אם כבר אז אשמת ההורים שאיפשרו לו לשחק במשחקים כאלה, אבל בשורה התחתונה זה הטמטום של הילד שגרם למותו...
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים אני חושב שהילד צריך לקבל פרס דרווין , איך הורים משאירים ילד בן 11 עם רובה טעון בבית?
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים Sheila: Times have changedOur kids are getting worseThey won't obey their parentsThey just want to fart and curse!Sharon: Should we blame the government?Liane: Or blame society?Dads: Or should we blame the images on TV?Sheila: No, blame CanadaEveryone: Blame CanadaSheila: With all their beady little eyesAnd flapping heads so full of liesEveryone: Blame CanadaBlame CanadaSheila: We need to form a full assaultEveryone: It's Canada's fault!Sharon: Don't blame meFor my son StanHe saw the damn cartoonAnd now he's off to join the Klan!Liane: And my boy Eric onceHad my picture on his shelfBut now when I see him he tells me to fuck myself!Sheila: Well, blame CanadaEveryone: Blame CanadaSheila: It seems that everything's gone wrongSince Canada came alongEveryone: Blame CanadaBlame CanadaCopy Guy: They're not even a real country anywayMs. McCormick: My son could've been a doctor or a lawyer rich and true,Instead he burned up like a piggy on the barbecueEveryone: Should we blame the matches?Should we blame the fire?Or the doctors who allowed him to expire?Sheila: heck no!Everyone: Blame CanadaBlame CanadaSheila: With all their hockey hullabalooLiane: And that bitch Anne Murray tooEveryone: Blame CanadaShame on CanadaFor...The smut we must stopThe trash we must bashThe Laughter and funMust all be undoneWe must blame them and cause a fussBefore somebody thinks of blaming uuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.