עבור לתוכן

בחלונות 98 בעיה בחיבור וניתוק USB זיכרון נייד(דיסק-און-קין) בדרך בטוחה

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בחלונות 98 עברית.

יש לי USB זיכרון נייד(דיסק-און-קין), כשאני מחבר אותו למחשב בחלונות XP מזהה אותו לבד.

למטה בסרגל ליד שעון יש סמל חץ ירוק זה אומר חיבור של USB זיכרון נייד שלי.

ואח"כ מנתק אותו קודם כל אני לוחץ בחץ ירוק בעכבר קליק ימיני ובוחר "ניתוק מצב בטוח..."(לא זוכר מילים משהו כזה,מבינים?)

לאחר מכן חיבור USB זיכרון נייד מנותק ואומר לי הודעה שאפשר לנתק את USB זיכרון נייד.ואז מוציא USB שלי.

למה אני מתכוון אמרו לי שאם אני מוציא מיד USB זה לא טוב זה יכול לקלקל את USB זיכרון נייד ויאבד לי כל החומר שלי.

אמרו לעשות בחץ ירוק "ניתוק מצב בטוח" ואז מוצאים את USB שלי בצורה נכונה בטוחה...

מבינים?

עכשיו בחלונות 98 עברית . קצת שונה מחלונות XP. בחלונות 98 שמזהה USB זיכרון נייד דורש דרייבר שלו.

יש לי דיסק דרייבר שלו. היתקנתי אותו שיזהה USB זיכרון נייד. בלי תוכנה של USB פשוט נתתי לו ליזהות חיבור USB בעזרת דיסק דרייבר שלו...

ואז אני רואה זיכרון נייד במחשב שלי אות כונן וניכנס לתוכו ומעתיק קבצים חשובים.

בחלונות 98, למטה בסרגל לא מופיע לי ליד שעון סמל חץ ירוק.אני פשוט מוציא ומנתק את USB זיכרון נייד.

בחץ ירוק צריך להיות אפשרות להגיד לו לנתק במצב בטוח USB. בחלונות 98 אין שם.

אני מתחיל לידאוג...איך מנתקים "ניתוק מצב בטוח" בחלונות 98 שדומה לחלונות XP?

אני לא יודע איך מנתקים USB זיכרון נייד בחלונות 98 עברית, שלא יאבד לי כל החומר שלי חשוב...

מה עושים, איך מנתקים בצורה בטוחה יותר?

בתודה מראש

מיכאל

פורסם

אם אני לא טועה, האפשרות של מצב בטוח נועדה לנתק את הדיסק במקרה של כתיבה למטמון ישירות, או משהו דומה...

אני לא חושב שלמערכת Windows98 יש אפשרות של כתיבה ישירה, ולכן אין צורך לנתק בצורה בטוחה...

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה...

פורסם

תעשה כפתור ימני על הדיסק מתוך המחשב שלי ותעשה eject.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים