פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/shiretoko/alpha2/win32/en-US/Shiretoko%20Alpha%202%20Setup.exeועוד מידעhttp://arstechnica.com/news.ars/post/20080905-first-look-firefox-3-1-alpha-2-officially-released.htmlאני משתמש בה עכשו.פרט לכך שרוב הADDONS לא תומכים בה רשמית, הכל פועל נפלא!ומהיר מאוד.
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מזה הכל פועל נפלא?לא נתת בעצם אף פיסת מידע רצינית...גם ב-FF 3.01 שלי הכל פועל נפלא ת'אמת.אני בכל אופן,גרסאות אלפא לא מתקין. מגרסאת Beta או B2 אני מתחיל לחשוב על העניין.
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים בעל מנוע חדש לjava כן אבל יותר מהיר מזה של גוגל לא ידוע אחרי הכל הפיתוח של כרום התחיל במפתיע ככה שהם לא בנו את פיירפוקס כך שהיה מהיר יותר אטז אולי כן אולי לא שניהם לא גמורים עדיין
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים בכל מקרה ראיתי את זה פה:http://arstechnica.com/journals/linux.ars/2008/09/03/new-firefox-javascript-engine-is-faster-than-chromes-v8רואים הוא מנצח אותו בכמה מאיות השניה.
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר אני מציע לקרוא CHANGELOG (כן פה יש אחד כזה לעומת כמה מן המתחרים)הוסיפו תמיכה טובה יותר בHTML5יש שיפורים רציינים במנוע עצמושיפור בעליה ומהירות של JAVA SCRIPTשיפור בהוספת THREADS ועבודה ברקעאפשרויות גרירית TABS מחלון לחלון.כל מנוע הJS וכו' ממש שופר - סוף סוף רואים מהירות רצינית שמעלים דפים עמוסים בכאלו.דרך אגב, זה נראה לי שזה כמעט גרסה סופיתמה שקורה שפה אלפה משום מה בא אחרי בטה שכבר היו (ראיתי בטה 2 מזמן ברשת)וזה הכי חדיש.בוא נגיד שכרגע אני משתמש בה, אז לפחות HWZONE פועל נפלא ;Dדברים שעדיין חסרים לי קצת - תמיכה ב64 ביט, ניהול פרופילי צבע חכמים יותר (לומרות שFIRFOX זה הדפדפן היחידי שכן תומך בזה), ועוד כמה דברים שלרוב יש אותם כתוספות והייתי מצפה שיהו כבר ברירת מחדל (כמו ניהול SESSION חכם ויעיל יותר)
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים גרירת טאבים מחלון לחלוםן קיימת מFF3.0 על מה אתה מדבר? חוץ מזה שהמנגנון עצמו לא בדיוק שימושי ונוח.עם כל הייתרונות שציינת, ואלי שווה לנסות. יש גרסה בעברית?--------------------------------------------------------------------------------------------------------זה רק אני שם לב או שהאתר מזהה את הדפדפן שלך כ Mozilla 1.9.1?
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר טוב לא יודע, זה מה שרשמו בCHANGELOG ??? בכל מקרה לא מצאתי גרסה בעברית, אבל הדפדפן תומך טוב מאוד באתרים עבריים (כמו הקודמים, לא ראיתי שיפור מיוחד) מה שכן, RSS נראים טוב יותר, ונתמכות עוד כמה אופציות כמו צל וכו'. וגם מוציא ציון של 100 בACID2 וציון של 85 ב ACID3 (ומציג כמעט אותו מושלם, כלומר לא 80+ אבל נראה עקום) זה כבר מכובד ביותר
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר ^^^זה מה שאמרתי!הגרסה הזאתי יצאה רק היום (או אתמול בלילה)ממש "חם מן התנור"אני איתה סה"כ כמה שעות, אבל כל האתרים שאני מסתובב פועלים טוב, אין קריסות מיוחדות ופועל די מהר וטוב.וכן 85 בACID3 מתחיל להיות מכובד מאוד!אני מקווה שבגרסה סופית זה יעלה ל90+
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר ^^^אהה יש לך NIGHTLY BUILDטוב זה סיפור אחראבל אל תשכח שבגרסאות כאלו יש לרוב יותר בעיות יציבות וכו', כי זה אומר שכל יום מה שסגרו עד סוף היום, זה מה שיכנס.אני לא אוהב את זה, אתה יכול להשתמש יום אחד ופועל נפלא, ולהוריד גרסה של יום למחרת, וכבר מתרסק כל רגע.(לא שאני אומר שזה קורה לך, אבל סיכוי גבוהה שיקרה - FIREFOX לא נותנים שום אחריות לגבי זה, ואפילו מזהירים במפורש לגבי כך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.