עבור לתוכן

אני צריך עזרה בפתיחת כונן נוסף

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

קניתי מחשב חדש ...

ולפני יומיים התקנתי VISTA ULTIMATE 32 BIT .

ובהתקנה של הווינדוס שכחתי להוסיף כונן .. וכרגע יש לי רק כונן C , אז רציתי לדעת אם יש דרך לפתוח עוד כונן (D) בעזרת תוכנה או דרך ה bios או משהו כזה ..

ללא פירמוט .. כי כבר התקנתי את כל התוכנות והדרייברים וגם לקחו לי את הדיסק של הווינדוס ..

ושאלה .. אם יש לי רק כונן C זה יפגע לי בביצועים של המערכת(מחשב חדש) ?

תודה לעוזרים ..ושבת שלום !

פורסם

אתה צריך מנהל דיסקים כמו ACRONIS\PARAGON\GPARTED וכו', בשביל להקטין את המחיצה של C וליצור מחיצה חדשה מהמקום ה"חופשי" שנוצר.

ה2 הראשונות בתשלום, השלישי מבוסס לינוקס (עולה בבוט, לא מתוך הוינדוס) והוא חינמי (חפש בגוגל).

פורסם
  • מחבר

אתה צריך מנהל דיסקים כמו ACRONIS\PARAGON\GPARTED וכו', בשביל להקטין את המחיצה של C וליצור מחיצה חדשה מהמקום ה"חופשי" שנוצר.

ה2 הראשונות בתשלום, השלישי מבוסס לינוקס (עולה בבוט, לא מתוך הוינדוס) והוא חינמי (חפש בגוגל).

זאת הדרך היחידה ? אין דרך לעשות את זה דרך הביוס ?

ולגבי השאלה אם יש לי כונן יחיד © זה יכול לפגוע לי בביצועים ?

פורסם

אין שום קשר בין הביוס לבין המחיצות שעל הדיסק הקשיח.

אין שום פגיעה בביצועים אם כל הדיסק הוא מחיצה אחת, פשוט אם תרצה לפרמט את המערכת הפעלה ואין לך דיסק נוסף, לא יהיה לך לאן להעביר את הקבצים שאתה רוצה שישמרו.

פורסם
  • מחבר

אין שום קשר בין הביוס לבין המחיצות שעל הדיסק הקשיח.

אין שום פגיעה בביצועים אם כל הדיסק הוא מחיצה אחת, פשוט אם תרצה לפרמט את המערכת הפעלה ואין לך דיסק נוסף, לא יהיה לך לאן להעביר את הקבצים שאתה רוצה שישמרו.

אהה OK תודה רבה על ההסבר .

ולגבי השלישי הכוונה ל (GPARTED) ? ומה זאת אומרת עולה בבוט ? הכוונה ל מצב בטוח ?

פורסם

לא, בוטאבל הכוונה שזה עולה לפני מערכת ההפעלה (בביוס הסידירום צריך להיות מוגדר לפני ההרדיסק, ואז הוא ניגש לדיסק לפני שבכלל פונה למערכת ההפעלה).

אבל אם יש לך מאיפה לקנות גרסאת וינדוס של PARAGON\ACRONIS זה יהיה הרבה יותר פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים