עבור לתוכן

מחשב נייד ישן הצעות.

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד ישן 7 שנים הוא עדיין עובד יופי (מריץ XP כמו גדול) אבל קצת נמאס לי ממנו. יש למישהו הצעות מה לעשות לו??

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אם יש לך אמבטיה, אז להטמיע את המחשב בקיר, ולהוסיף בצדדים רמקולים חסינים למים.

אני כבר הרבה זמן רוצה לעשות את זה :smile1:

פורסם

תעלה תמונות שלו

וכמובן

מודינגגגגגגגג

תחליף לו מעבד וזכרונות ראם ותעשה ממנו פצצה של מחשב

אתה יכול גם לעשות לו מודינג מקיף משהו נחמד חח

פורסם

תפרק אותו ותצבע לו ת'פלסטיקה ותוסיף לו ראם אם אפשר..

מה המפרט שלו?

תמיד אם אתה לא רוצה אותו אתה יכול או להביא לי אותו ואני נורא אשמח ואודה לך או שתמכור אותו..

בהצלחה! ;)

נ.ב-

אתה יכול לעשות מהלפ טופ מכין טוסטים! (מכינים טוסט ואז שמים עליו ת'נייד ואחרי כמה דקות זה מוכן מהחום של הנייד! :smile1:)

פורסם

תתקין אמולטורים ותוריד הרבה משחקים ישנים.. תהפוך אותו למכונת ארקייד (תבנה קופסה מעץ שתכיל את הכל ורק המסך יהיה בולט)

טוב בעצם זה לא רעיון טוב למסך שטוח

פורסם

התווסף לרשימת הדברים שאני צריך לעשות :smile1:

או זה או שתעשה לו בתא כפפות של האוטו מקום

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על הרעיונות. אהבתי את הרעיון של ההטמעה באמבטיה. אבל כנראה שאני הולך על רעיון הטוסטר. ;D ;D

סתם בצחוק. איך אני מתמיעה אותו באמבטיה יש למישהו רעיון??

פורסם

חופר בבטון ? :)

סתם אחי אולי תארגן לו איזה שהוא משהו מזכוכית למסך ולו ותקנה מקלדת סיליקון חסינת מים ולגבי עכבר באמת שאין לי מושג

ודרך אגב אני מחפש מחשב נייד אתה מוכר ? אני רוצה משהו הכי פשוט וורד פוור פוינט וXP זהו לא יותר מיזה אם זה מריץ אני אשמח לקנות אחי

פורסם

אחי אתה אוהב ממש אמבטיות? חחחח

בכללי לדעתי אם תלמד קצת לתכנת ואלקטרוניקה, הגבולות שלך עם כמעט כל מחשב שיש לו USB/LPT/COM פורטים, הם אינסופיים...

רק תגיד איזה תחומים אתה אוהב ואפשר יהיה להמציא שיפורים ואוטומציה לא מסובכת בשביל התחביב שלך...

פורסם

אחי אתה אוהב ממש אמבטיות? חחחח

בכללי לדעתי אם תלמד קצת לתכנת ואלקטרוניקה, הגבולות שלך עם כמעט כל מחשב שיש לו USB/LPT/COM פורטים, הם אינסופיים...

רק תגיד איזה תחומים אתה אוהב ואפשר יהיה להמציא שיפורים ואוטומציה לא מסובכת בשביל התחביב שלך...

אני מסכים. =) אפשר לחבר אותו לרילי (רכיב ששולט על חשמל במתח גבוה באמצעות סליל) ולעשות דברים מדליקים - לחבר ולהדליק את האור בחדר, או את הטלויזיה (אינפרא אדום)

אני קונה בשמחה רק תביא מפרט ומחיר =))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים